[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana hoşgeldin buluşma fotografları

ooo bizim deli tayfa orada ne güzel..cerroş...röle...emin bızdıkoğlu...burak...ve nihayet kardeşim bakımsız rus tarzanı Sinan gelmiş...hoşgelmiş...nerdesin kimde kalıyon kanka...nettin...vallaha billaha deli iş var...dün gece 9 karşılama yaptım AHL de...daha ne diyim transfer işleri ..affet abini...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cem hani gitmiyodun motörün yoktu :mrgreen: Üçkaatçııı :queen: Mangalı duyunca kendinizi unutuyosunuz yaa :mrgreen: Hoşgeldin Sinan tekrardan :rendeer:

bizim mekan hiç bu kadar şenlikli olmamıştı heralde süpersiniz valla

gelemediğim için üzüldüğüm akşamlardan biri olmuş :rendeer:

ooo bizim deli tayfa orada ne güzel..cerroş...röle...emin bızdıkoğlu...burak...ve nihayet kardeşim bakımsız rus tarzanı Sinan gelmiş...hoşgelmiş...nerdesin kimde kalıyon kanka...nettin...vallaha billaha deli iş var...dün gece 9 karşılama yaptım AHL de...daha ne diyim transfer işleri ..affet abini...

sinan bugün yuvasına döndü muhtemelen anacıgının kollarında hasret gideriyodur şuan :p

Cem hani gitmiyodun motörün yoktu :mrgreen: Üçkaatçııı :queen: Mangalı duyunca kendinizi unutuyosunuz yaa :mrgreen: Hoşgeldin Sinan tekrardan :rendeer:

canım benim gözlerimiz sizi arıyo hep. olmuyo böle bi yüzünüzü görelim artık :rendeer:

bizim mekan hiç bu kadar şenlikli olmamıştı heralde süpersiniz valla

gelemediğim için üzüldüğüm akşamlardan biri olmuş :rendeer:

daha çokkk güzel şeyler yapıcaz inşallah gürkan hepbirlikte :rendeer:

sinan bugün yuvasına döndü muhtemelen anacıgının kollarında hasret gideriyodur şuan :p

canım benim gözlerimiz sizi arıyo hep. olmuyo böle bi yüzünüzü görelim artık :rendeer:

daha çokkk güzel şeyler yapıcaz inşallah gürkan hepbirlikte :rendeer:

kezinlikle haklısın inadına olur bazen güzellikler :rendeer:

yarın sizin o tarafa az kalıcak herelde tekirdag ereyli
geliyoruzzzzzzzzzzzz:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

yarın sabaha çok var daga

gün doğmadan neler dogar :rendeer:

neler doğar ....mesela

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi tane 16134134 kişinin olduğu bi toplu resim vardı onu bekliyorum ben geceden beri :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar