(nişanlandım) sonun da bende evliliğe bir adım attım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi adresi veriyorum kurdela yolla bana :D

Hayırlı olsun mutluluklar dileği ile...:rendeer:

hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın, artık motorla gezmeler, okey oynamalar, mangallar, arkadaşlar yok:) özgürlük biletini yırttın benim gibi hadi hayırlısı

Abi adresi veriyorum kurdela yolla bana :D

Hayırlı olsun mutluluklar dileği ile...:rendeer:

tamam yollayalım...teşekkürler allah razı olsun...
sen bakma bana...

eğer doğru insanı bulduysan ve az çok maddi durumda iyiyse evlilik çok güzel...

Allah tamamına erdirsin...

doğru insanı bulmak en önemlisi..bulduğumu düşünüyorum...maddiyat çok problem olmaz...çok sağol amin diyelim...

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Nişan süreci için geçmiş olsun (zor süreç, atlatmışsın), evlilik süreci için kolay gelsin (çok zor süreç, atlatırsın), sonrası için hayırlı olsun (kolay bir süreç sayılmaz, size bağlı)...

İnşallah pişman olmaz, sağlık, mutluluk, saygı, sevgi içinde hayatınızı sürdürürsünüz.

sana geçmiş olsun allah bizi korusun :p:p

aminnn cümlemizi....:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------

Nişan süreci için geçmiş olsun (zor süreç, atlatmışsın), evlilik süreci için kolay gelsin (çok zor süreç, atlatırsın), sonrası için hayırlı olsun (kolay bir süreç sayılmaz, size bağlı)...

İnşallah pişman olmaz, sağlık, mutluluk, saygı, sevgi içinde hayatınızı sürdürürsünüz.

çok güzel açıklamışsınız sağolun...artık evde annem le köşe kapmaca oynuyorduk....hergün hadi istemeye gidelim deyip duruyordu..sabah işe giderken kalkıyor ne zaman gidicez diyordu....yani bi anlamda bu stresdeen de kurtulmuş oldum...iyi dilekleriniz için çok sağolun...:cat:

senin amin dicek yanınmı kaldı :queen:

dostum şaka bi yana allah mesud bahtiyar etsin, ömür boyu mutluluklar dilerim :cat:

sağolasın...:queen: ya seninle bi karşılaşamadık karşıyaka da...sen bahçelievler tarafındamı oturuyorsun...

evet yaz geldi düğünler nişanlar arttı...bekarlar azalmaya başlıyor...

valla enzor olanlarıda onlar sonra gerisi geliyor..bide kızın babası sinirliyse yandın:queen:

sordum 100 kişiden 99 u evlenme dedi ve ben delilik yaptım:queen:

amin inşallah teşekkürler...

ben kurdelemmı ıstıyorum bıraz uzaktayız ama sonucta hayırlı bı ıs ))) allah tamamına erdırsın kardes darısı basımıza:))

öncelikle tebrikler allah tamamına erdirsin 30 mayıs itibarı ile bende o rütbeyi taktım:) nişanlansammı yoksa bir cbf 600 mü alsam diye sonra nişana karar verdim:) ama hala nişanlım der beni birgün motosikletle aldatıcan diye:):) ama buda güzel bişeymiş sevgilinin evine rahatlıkla girilebiliyo annesine ( anneme) biz çıkıyoruz deyip çıkılabiliyo :cat: tavsiye ederim herkese:rendeer:

hayırlı ugurlu olsun, allah tamamına erdirip bir yastıkta kocamak nasip etsin. evet!

hayırlı olsun arkadaşım

allah tamamına erdirsin..:rendeer:
sağolasın çok teşekkürler..

ben kurdelemmı ıstıyorum bıraz uzaktayız ama sonucta hayırlı bı ıs ))) allah tamamına erdırsın kardes darısı basımıza:))

öncelikle tebrikler allah tamamına erdirsin 30 mayıs itibarı ile bende o rütbeyi taktım:) nişanlansammı yoksa bir cbf 600 mü alsam diye sonra nişana karar verdim:) ama hala nişanlım der beni birgün motosikletle aldatıcan diye:):) ama buda güzel bişeymiş sevgilinin evine rahatlıkla girilebiliyo annesine ( anneme) biz çıkıyoruz deyip çıkılabiliyo :cat: tavsiye ederim herkese:rendeer:

en güzel yönüde bu olsa gerek rahat oluyor insan yok şu gördü bu görecek diye bir tasa kalmıyor...
ALLAH tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın :)
teşekkürler...allah razı olsun

hayırlı ugurlu olsun, allah tamamına erdirip bir yastıkta kocamak nasip etsin. evet!

çok teşekkürler arkadaşlar mutluluğuma mutluluk kattınız...:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar