Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iLanı zaten koymadım ki, Dün yazdık öLe hatta şaka maka derken muhabbetini yaptık aramızda :cherry: ; beni de az önce ilkay uyardı.Haberim bile yok aktif olduğundan.. Ve ilan kaldırıldı zaten...

iLanı zaten koymadım ki, Dün yazdık öLe hatta şaka maka derken muhabbetini yaptık aramızda :cherry: ; beni de az önce ilkay uyardı.Haberim bile yok aktif olduğundan.. Ve ilan kaldırıldı zaten...

yok ya ben senin için dedim yoksa beni ne ilgilendirr ...

yorumlardan sonra aklıma ole geldi fikrimi solim dedim sadece....

O zaman yiyelim de ağzımız tatlansın :mrgreen: Arada bi yanlıs anlama oldu galiba :p

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lanet olsun bu motoru yapan ve emeyi geçen bütün arkadaşlara
2008 hyo aldım kışın başında motordan anlamam diye gittim motovizyon kadıköy şubesinden aldım ozamanlar kuralkanın servisiydi. başka biryere götürmeye gerek yokdiye düşündüm. adamlar motor satılık diye rolanti valfi gibi parçalarını deştirmişler motordaki zarar beyinle beraber 1.500 ytl. başka bir servise götürdüm motovizyon servistışı diye onlarda oo bu motora ellenmiş şöyle olmuş bunu garantiden çıkartıyoruz 1.500 milyara motoru süper yaparız. Kuralkanı arıyorum aa motorgarantiden çıkartılmış motovizyonda servisimiz deyil ne .... yiyorsan ye motovizyonda kapanmış artık bizene lanet olsun o ..... lere. ..... çocukları. bütün motor hayallerim içine ettiler. motora sözüm yok ama bukadar dandik ve kişiliyetsiz bir firma getirdiyi için çok üzülüyorum. size tavsiyem gidin en ucuzundan bir honda alın ama bu ....... zlerle uğraşmayın.

21 mesajınız varmış. 21'i de acaba aynı bu mesajın 21 adet farklı topiğe kopyalanıp yapıştırılmış halimi merak ettim şimdi? baksam mı acaba?

Neise bosverin bunları ; arkadaslar ; Siyah öncam fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba :silent:

Yahu ; Filmler kabarıyor; sisiyor; yırtılıyor diyolar... Ondan yanasmıyorum ; Bi de plastiğe film güzel cekilmiyor :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 PM ----------

65 TL imiş ...

azizim çin malı filmlerden hayır gelmez tabi ki. aksarayda bahsettiğin filmlerin 500 x 60 lık kutusu 4 tl. pul pul dökülür, kolun değse cizilir vs. kaliteli bi film çektir. artan parça cam filmleri uygularlarsa film için para bile almayabilirler. plastikte filmin* sorun olmadığını biliyorum ayrıca. ama tabi ki karar senin.

*film var film var

Neise bosverin bunları ; arkadaslar ; Siyah öncam fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba :silent:

ben sormuştu 50 ile 70 arasıııı

film cektir ön cama. 20 tl hediyesi, renk renk desen desen :bounce:

film tutmuyo da folyo yapılıyo

Yahu ; Filmler kabarıyor; sisiyor; yırtılıyor diyolar... Ondan yanasmıyorum ; Bi de plastiğe film güzel cekilmiyor :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 PM ----------

65 TL imiş ...

Herkese selam cakalaz kardeş tekrar hayırlı olsun motorun bakma milletin dediklerine bu camiada herkes motoru alır almaz ilanını koyar bakalım taliplisi var mı diye? benim sorumsa tamamen bizim aramızdaki muhabbetle ilgili. benim 2008 model egzoslu falan motoruma 5750 fiyat biçtin sen 2007 modele 7250 istemişsin. :silent:biraz garip geldi bana yanlış mı düşünüyorum? :pr:

bluebox Nickli Üyeden Alıntı
lanet olsun bu motoru yapan ve emeyi geçen bütün arkadaşlara
2008 hyo aldım kışın başında motordan anlamam diye gittim motovizyon kadıköy şubesinden aldım ozamanlar kuralkanın servisiydi. başka biryere götürmeye gerek yokdiye düşündüm. adamlar motor satılık diye rolanti valfi gibi parçalarını deştirmişler motordaki zarar beyinle beraber 1.500 ytl. başka bir servise götürdüm motovizyon servistışı diye onlarda oo bu motora ellenmiş şöyle olmuş bunu garantiden çıkartıyoruz 1.500 milyara motoru süper yaparız. Kuralkanı arıyorum aa motorgarantiden çıkartılmış motovizyonda servisimiz deyil ne .... yiyorsan ye motovizyonda kapanmış artık bizene lanet olsun o ..... lere. ..... çocukları. bütün motor hayallerim içine ettiler. motora sözüm yok ama bukadar dandik ve kişiliyetsiz bir firma getirdiyi için çok üzülüyorum. size tavsiyem gidin en ucuzundan bir honda alın ama bu ....... zlerle uğraşmayın.

Anladıgım kadarıyla burda sadece marka karalamadan baska bisey yaptıgın anlasılmıyo...

bende inş. bu motoru alcam para biriktiriyoruz yakında bakaLım hayırlısı : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar