Bitirmeyenlerden Bi İki Tane Marka Verecek Bi Arkadaş Varmır:
Motosikletlere Takılan Alarmlar Motosikletin Elektirik Aksamına Zarar Verirmi. Duyduğum Kadarıyla Anahtarı Kontağa Takmadan Uzaktan Kumanda İlede Çalışıyormuş. Motor Biz Üzerindeyken Çalındığında Kumanda İle 100 Metre İçinde Kitlenebiliyormuş. vs vs Fikirlerinizi Alabilirmiyim Arkadaşlar.
iyi elektrikçiye taktırırsan sorun olmaz...
ben invelis marka araba alarmı taktırdım, hem sesi yüksek hemde kaliteli...çin malı dandik alarlardan taktırma bence :cat:
deli oLdu be kardesim :cherry:
bende cok merak ediyorum acaba nası bi alarm taktırsak die :/
onun yerine koltuğa raptiyeli tahta bağla hem kedi de oturamaz forumda görmüştüm
vayyy kimler motorcu olmuş :bounce:
alper ben b.düzünden
Ben kullanıorum,Bİ zararınıda görmedim,Yalnız motoru yıkarken alarma su kacıosesi cok az cıkıo bı muddet.Zaten ne alarmı nede uzaktan calıstırmayı kullanıorum...Öyle aksesuar olsun dıe yaptırdım..
Başta Yazdıklarımı Okuduysan Alarma Pek İhtiycım Yok, ÇAlıştığım Yerin Önüne PArk Ediyorum Ufak Çocuklar Binmeye Falan Çalışıyorlar Binenler Gidonu Sallamaya Uğraşıyor, Onları Korkutup İndirmek İçin Dükkanın İçinden Kumandaya Basıp Motoru Çalıştırıp Korkmalarını Saylayıp İndiklerinden Sonra Tekrar Kumandayla Kapatıcam.
Hımms Olabilir. Pil Taktırırım Elektirik Aksamınada Bağlatmam Maksat Ses Çıkarsın
Araştırayım Biraz. Link Falan Denk Gelirse Yazarsan Sevinirim.