[İzmir - MT]

günaydın herkeze :)
arkadaşlar sahil yoluna dikkat radarlara.
araba sıkıştırdı diye gazı çevirdim. anlık 80 i gördüm ben kurtuldum ama ilerde polis el sallı yodu adama anlatamadım ya derdimi.
sonuç adamın dediği, motosikletle bu yolda 40 la gidecekmişim...
Birde polis bu kaskı niye takıyosun bu sıcakta diyor :pr: ! takmadan kalksam bide arkadan eve yollıcak bi cezada. dikkat edin.. görüşmek üzere.

cok geçmiş olsun kardeşim .polisin kaska yaklaşımıda bi garipmiş!!!

Hayırlı akşamlar İzmir MT

araba sıkıştırdı diye gazı çevirdim. anlık 80 i gördüm ben kurtuldum ama ilerde polis el sallı yodu adama anlatamadım ya derdimi.
Birde polis bu kaskı niye takıyosun bu sıcakta diyor :pr: ! takmadan kalksam bide arkadan eve yollıcak bi cezada. dikkat edin.. görüşmek üzere.
40 :silent: inip ittirelim bari :)

Kask konusunda polis denemiş heralde :)
Sıcaklarda kask bazen sıkıcı olabiliyor diye konuştuğum bir akşam eve dönerken arası 4-5 metrelik 2 kasiste (yani yolun en yavaş yeri) gördüğüm kazadan sonra aman kasksız çıkma dedim kendi kendime.
Ne olur ne olmaz kaskımızı takalım.

sen yaşıomusun :p :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------

konak istikametinde vali konagına gelmeden cevirme oluyor radar da ondan bir önceki ışıklarla cevirme arasında :pale:
ückuyular istikametinde radar nerde bilmiyorum ama cevirmesi Göztepe İskelesini hemen geçince
Amman dikkat beyler :cat:

tüm eski ve yeni arkadaşlarıma iyi akşamlar dilerim.kazasız belasız işallah tekeriniz düz bassın

CBA

extreme1925;16348 [/COLOR' Alıntı:
konak istikametinde vali konagına gelmeden cevirme oluyor radar da ondan bir önceki ışıklarla cevirme arasında :pale:
ückuyular istikametinde radar nerde bilmiyorum ama cevirmesi Göztepe İskelesini hemen geçince

radarıda tam köprünün altında duruyor aman dikkat.

CBA

füme gibi bi renk renault 19. Zaten bariz göze çarpıyor. 2 tekkeri kaldırımda oluyo. Bu arada bizim sahil yolundaki hız sınırımız kaç yaw..

Arkadaşlar ameliyat oldum,

1.5 ay kadar motor kullanmam tavsiye edilmiyor :salut::salut::pale:

saol Erman abi :pale: sorma abi bide ciddi bir şekilde söylüyor.:pr:

Hayırlı akşamlar İzmir MT

40 :silent: inip ittirelim bari :)

Kask konusunda polis denemiş heralde :)
Sıcaklarda kask bazen sıkıcı olabiliyor diye konuştuğum bir akşam eve dönerken arası 4-5 metrelik 2 kasiste (yani yolun en yavaş yeri) gördüğüm kazadan sonra aman kasksız çıkma dedim kendi kendime.
Ne olur ne olmaz kaskımızı takalım.

bende öyle düşünüyorum. kasksız çıksaydım ordan bide bi cezada eve gelecekti.

evet abi tarif ettiğin yerde :cat: işin ilginci beni sıkıştıran araç durdurulmadı çok zoruma gitti. adama dedim komsere sor o herşeyi gördü ama nafile..

valla Flap doku kaydırma yöntemi ile oldum orayı devamlı kılsız ve temız tutacagım kı bı daha olmasın bu ıste amelyat ne kadar onemlyse sonrası dah da onemlı :D

cok saolun arkadaşlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar