hayırlı olsun yanında cbr la gazlarsan tabi tatmin etmez2009 kasalar çok güzel gözüküyordu ama bu resimde görüntü olarakta çok iyi durmamış sanki keşke mavi rengini felan alsaymış yada beyaz ama er6 er6 dır hayırlı olsun.
valla ben genelde artçıyla biniyorum. Arkada biri varken çok oturaklı bir motor haline dönüşüyor.
aynen katılıyorum, artçılı sürüşü daha bi keyifli motorun, virajları daha bi güzel alıyor,
ergin motoru ne yaptın sattın mı? ilanını kaldırmışsın
abi ben şu ana kadar iki kere yaptım. Sahiden dediğin kadar var. Yağ ile birlikte kum, taş parçaları da oluyo. Ara sıra mutlaka temizlemek lazım.
demek artık aramızda göremeyeceğiz seni, üzüldüm valla motoru satıyor olmana. Benim ilan da sahibinden'de gerçi ama çok iyi bir fiyat olmadıkça yaz bitmeden satmayı pek düşünmüyporum açıkçası. O kadar masraf yaptım nihayetinde![]()
bende su anda başka bir motor var o yüzden satıyorum, birde er6 da iki kişi rahat edemedik, satma sebebim de budur.yoksa satmazdım ben bu motoru.
bakalım kışa doğru bir motor alcaz, ama ne olur bilmem.
İnşallah bende en kısa zamanda bir Kawasaki ER 6N sahibi olacagım.Bu motosiklet hakkında yazılan çogu şeyi okudum ve bu motosiklette karar kıldım.Umarım alabilirim ve ALLAH utandırmaz da kazasız belasız kullanırım...
Not : ER6iNbay a degerli katkılarından dolayı teşekkür ederim)
abi ben de sürekli iki kişi biniyorum. Bİ ara bende gaza geldim satayım dedim, biriyle anlaştım ama sonra kıyamadım, vazgeçtim. vazgeçme sebeplerimden biri de alacağım motora karar veremememdi. BUnu satarsam alacağım tek motor dl 650 veya verseys olur. Ama aradaki farka bu motoru satmaya değmez diye düşünüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------
hayırlı olsun şimdiden, inşallah en kısa zamanda alırsın
abi bekliyorum, bi arkadaşla anlaştık gibi, o gelip bakıp alıp gidicek bi aksilik çıkmaz ise, bende bu arada binebildiğim kadar biniyorum,ama bindikçede hiç satasım gelmiyor.
bugün oturdum ön dişli, arka dişli ve zinciri temizledim, yıkattım yağladım gezdim.
sadece ön dişliden 1 avuçtan fazla yağ çıktı desem yeridi, fotosunu çekmeyi unuttum, ama kağıda sardığım yağ duruyor aynı yerde olmadı yarın çeker koyarım.
benden tavsiye arada bi ön dişlinin kapağını söküp iyice bi temizleyin, çok şaşıracaksınız,
ama varya cillop gibi oldu...
o abi hayırlı olsun , kime sattın bakiyim gız gibi makineyi![]()