Kaç kişi çıkıpta ben sürekli kask takıyorum der?

Kesinlikle her mesafede kask takıyorum. Bu işin şakası olmadığının hepimiz farkındayız...

bende kasksız sadece garajın içinde döndürüyorum trafiğe kasksız hayatta çıkmam kontak çalışırken kask kafada olmalıdır.

Kaski birak tam korunmasiz kullanmam:cat:

Su an oldugum gibi bir kac dogum günü daha kutlamayi düsünüyorum::wish:::wiinkk:

kaskın faydasını yaptığım kaza da kaskın betona vurup , sapa sağlam kaldığında gördüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kasksız Yaptığım İlk Kazadan Sonra Motosikletle Markete Giderken Bile Takıyorum :D

motosikleti bırakın kaç haftadır kaskım yok diye bisiklete binmiyorum:cat:
takmayan adama da düştükten sonra ah keşke taksaydım dediğinde hiç acımam,hayatınla kumar oynuyosan kaybetmesini de bileceksin...:farao:

ben her zaman kask takıyorum. ama genelde nazi tarxzı bi kask var onu takıyom. ama bundan sonra normal motosiklet kaskı takmaya özen gösterecem. bu işin şakası yok

kayak değil la. snowboard kaskı :)
ayrıca bern nazi demedim. nazi tarzı dedim arada fark var. bide başımıza doktor olcan hee

bugüne kadar çok nadirdir kasksız motora bindiğim (gençlik yıllarımızı saymazsak :p) oda çok mecbur kalmışımdır. onun dışında kesinlikle kasksız keyfi motora binmem mesafe ne kadar yakın olursa olsun mutlaka kaskımı takarım....

aynen kuyucadısına katılıyorum.bende motorun üzerine binmeden kaskımı takarım.hatta bu ğün bir tane daha kask aldım.:p

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Kask konusunda oldukça cşdş olduğumu söyleyebilirim. Hatta çeneden açılır kaskımın çene kısmı açıkken bile yola çıkmıyorum. Eşim için de aynı şey geçerli... o da tam kapatmamışsa bekliyorum...

motosikleti bırakın kaç haftadır kaskım yok diye bisiklete binmiyorum:cat:
takmayan adama da düştükten sonra ah keşke taksaydım dediğinde hiç acımam,hayatınla kumar oynuyosan kaybetmesini de bileceksin...:farao:

Acimasizca der bazi kisiler... aci ama gercekleri söylüyorsun!:cat:

İstanbul Ümraniye'de üniversite sınavlarına hazırlanan ve motosiklet tamircisi ağabeyinin yanında çalışan 19 yaşındaki Emre Daştan, önceki akşam motosikleti ile gezintiye çıktı. Akşam saatlerinde ağabeyi Yalçın Daştan'ın yanına giden Daştan'a, Çetin caddesinde yan yoldan çıkan Ersan Akgüç'ün kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve kaskı olmayan Daştan, ağır yaralı olarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Daştan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Akgüç'ün ifadesinde motosikleti son anda fark ettiğini, fren yaptığını ancak kurtaramadığını söylediği öğrenildi. Akgüç sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/5/21/kasksiz_motosikletli_trafik_kazasinda_oldu

Sabah sabah bu haberi okumak tüm neşemi kaçırdı. Allah rahmet eylesin.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/61056-kasksiz-motosikletli-trafik-kazasinda-oldu.html

Açıkçası bulunduğum yer dolayısı ile ilçe içinde özellikle yazın pek kask takmıyorum. Tatil beldesi, her taraf set çıkabildiğin hız ortalama 20-30 km/saat, durmadan orda burda duruyoruz in bin yapıyoruz haliyle :) Trafik ve araba olduğu da pek söylenemez bulunduğum yerde :) Sahil şeridini de zaten yazın araba trafiğine kapatıyorlar pek sorun olmuyor :)

Denize, oraya buraya gidiyoruz kask dert oluyor yanımızda.

Fakat, işe de motorla gidiyorum ve ortalama 4 km ve dizlik + kask ikilisi olmadan çıkmam olası bile değil, çünkü Tekirdağ - İstanbul yoluna çıkmam gerekiyor :)

Yalnız İstanbul'da yaşarken de kasksız motora hiç binmezdim.

Artı olarak, bulunduğum yer haricinde (kendimin kasksız gezdiğim bölüm) arkama artçı olarak da kasksız kimseyi (zorunlu haller dışında) almam. Özellikle E-5 gibi yollarda zaten bunun mümkünü yok.

Genelde yazın kasksız gezdiğim belde içinde de eğer yanımda tek kask varken, arkama birisini almam gerekirse kendi kaskımı da çıkartırım ya arkadakine veririm genelde, kendim kask takarken arkadakini cıbıldak gezdirmek pek içime sinmiyor :)

Bu arada, eğer kask bir şekilde kask takmıyorsanız bile en azından bir şekilde mutlaka gözlük kullanmanızı tavsiye ederim.

E5 te kasksız gözlüksüz bilmemnesiz 80-90 la gidiyorlar hayret ediyorum nası gidebiliyorlar diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar