valla ben yerde buz olmadımı motorun tepesindeyim.herkesin motoru garajda olabilir ya pcler.onlarda çeyizemi kaldırıldı?![]()
arkadaşlar deauville sis farından sonra koruma demiri de taktırdım.....
istanbuldayım dönüşte hemen resimleri koyacağım...
Baycan resimleride görelim ama senin yüzünüde bir görelim hocam nerelerdesin ? İstanbulda ne işin var ?
Allah önce Fatih Sultan Mehmetten sonra da Atatürk ten binlerce kez razı olsun
onların sayesinde bu cennet vatan hala bizim
gerçi bazı soysuzlar hala Atatürke laf ediyorlar ama Atatürk olmasa idi dilimiz dinimiz babamız farklı olacağını nedense anlamıyorlar
bugün itibariyle benim de artık bir dövilim oldu.
çok mutluyum...
ilk günün gazıyla 150 km yaptım.biraz popom ağrıyor ama olacak o kadar,çoluk çocuk derken 3 yıldır motora hiç binmemiştim.
motor 2 silindir olması hasebiyle 110 hplik 600 f ten sonra doğal olarak biraz yavaş gibime geliyor bir de titreşimli.bileklerim hala titriyor.
motoru almadan önce fikrine danıştığım adanalı abime çok teşekkür ederim.
ayrıca diğer dövilci arkadaşlara da selamlar.
topik baya geride kalmış.
yazın en güzel günlerini dövilciler olarak hep beraber geçirmek dileğiyle...
ayrıca yaklaşık 4 yıldır üyeyim ama bu ilk mesajım,biraz tanışma gibi oldu...
bugün itibariyle benim de artık bir dövilim oldu.
çok mutluyum...
ilk günün gazıyla 150 km yaptım.biraz popom ağrıyor ama olacak o kadar,çoluk çocuk derken 3 yıldır motora hiç binmemiştim.
motor 2 silindir olması hasebiyle 110 hplik 600 f ten sonra doğal olarak biraz yavaş gibime geliyor bir de titreşimli.bileklerim hala titriyor.
motoru almadan önce fikrine danıştığım adanalı abime çok teşekkür ederim.
ayrıca diğer dövilci arkadaşlara da selamlar.
topik baya geride kalmış.
yazın en güzel günlerini dövilciler olarak hep beraber geçirmek dileğiyle...
ayrıca yaklaşık 4 yıldır üyeyim ama bu ilk mesajım,biraz tanışma gibi oldu...
hayırlı uğurlu olsun,kazasız,belasız nice KM.lere diyorum.ben LEYDİ'mi (DEAUVİLLE'mi) hala unutamadım.onun rahatlığını,yolda süzülüşünü ve bagaj hacmini hala çok özlüyorum.:salut: faydalı olabildiysem ne mutlu bana.sevgilerimle.
Bu arada hayırlı olsun. Sen sattın Motor fiyatına zam gelmiş. Vitesli ise bende deauvillden başka motora binmem. Ama ucmak isteyen deauvill onları tatmın etmez. :cherry: