Yeni Yılın tüm arkadaşlara her acıdan güzel ve güneşli havalar getirmesini dilerim.
::152::::152::::152::
::152::::152::::152::
Evet haklısın havalandırmalar yana bakıyo.Hatta videolarını izlediğimde dizler granajın arkasında kalıyo rüzgar bile almıyo.Çok başınızı ağrıttım ancak son bir soru.Şaftlı olmasından dolayı güç kaybı yüksek olduğu söyleniyo.Heralde zincir gevşemesi kopması paslanması gibi durumlar olmasın diye zincir kullanılmamış.Ben öyle çok fazla hız meraklısı değilim ancak hızlanmalarda probleminiz var mı?Mesela 160'a hemen çıkabiliyo mu?Yoksa çok mu geç çıkabiliyo?Ara hızlanmaları nasıl?Memnun musunuz?
Sevgili Adanalı ,
ben de bundan almayı istiyorum imrenerek de bu topikdeki tüm yazıları ezberliyorum, sadece eğer birgün panik fren yaparsanız düz yol olabilir, viraj olabilir, her durumda, inşallah ihtiyaç duymazsınız, yaşadığınız sorunları veya olayın gelişimini motorun abs ve combine fren sistemli olması nedeniyle tepkilerini paylaşırsanız çok sevinirim, zira o kadar parayı panik frende sorunlar oluyorsa vermek istemiyorum. bu konuda daha önce ayrı bir başlık açtım ama deauville kullanıcılarının bire bir yaşadığı sorunları birkaç yorum dışında net alamadım, yaşanmış ciddi sorunlarla ilgili bilgi gelmedi, bu konu netleşene kadar almadan bekleyeceğim. zira honda yada sordum öve öve bitiremediler ama bir test yapayım gerekirse limitleri zorlayayım kerekirse kaza yapayım deyince arayan soran yok.
sevgiler saygılar
Merhaba Ozan hemşehrim,
Bende eski bir Deauville kullanıcısıyım, motorumu Bursada çok sevdiğim bir arkadaşıma sattım, eğer becerebilirse o da motosiklet.net ailesine kaltılacak
Not: Bursa Enduro yeleğin yakışmışi![]()
deauville severler herkese selam.yakın dostumun motorunu satılığa çıkarması beni deauville sahibi yaptı.napim çok güzel duruyordu gıcır gıcır.başka erkeğin eli değmesin dedim.umarım oda yabancıya gitmediği için mutludur.aksiyon haberlerinizi bekliyorum.herkese bursadan kucak dolusu sevgiler.....
deauville severler herkese selam.yakın dostumun motorunu satılığa çıkarması beni deauville sahibi yaptı.napim çok güzel duruyordu gıcır gıcır.başka erkeğin eli değmesin dedim.umarım oda yabancıya gitmediği için mutludur.aksiyon haberlerinizi bekliyorum.herkese bursadan kucak dolusu sevgiler.....
...benim Deauville serviste bakımda şimdi
artık havalar ısınmaya başladı gerçi önümüzde şubat mart var ama bahara hazırlık yapmanın vakti geldiydi![]()
leventim ben sana gaz kolunu aldım bil.haftaya elinde
Baycanım başarmışsın üye olmayıhayırlı olsun
Serviste gördüğüm platin Deauville senin sanırım, güle güle kullan. gaz koluna taktığın parça çok hoşuma gitti, nasıl bişeydir nerden bulunur?
vay vay vay.deauville ailesi yavaş yavaş genişliyor.:cat:yeni katılan arkadaşlarıma hoş geldin diyorum.:rendeer:
sis farı konusunda çalışmam var.herşeyi hallettim.demirci de parça yapıyor.eğer olursa orjinalinden daha başarılı olacak.tahminen 3/1 fiatına.bitince sizlerle paylaşacağım.umarım sizede faydası olur.sevgiler.....
mehaba arkadaşlar
ben de 7500 km dir Deauville kullanıyorum
motordan oldukça memnunum
merak ettiğim birkaç konu var
aramızda sis farı, elcik koruma, xenon far ve müzik tesisatı taktıran varmı
merhaba kingman
ben de Bursadayım ve Deauville kullanıyorum
müsait bir ara buluşalım aklında ne kadar soru varsa sorarsın ben de cevaplarım
şaftdan dolayı bir sıkıntı yaşamadım yada eksiklik hissetmedim bilakis uzun yolda daha konforlu
zibcir şıkırtısı ile kafanı şişirmiyor
artçımla beraber rahat bir şekilde 170 i görüyorum maksimum 185 gördüm bir daha da çıkmam genelde 120-160 arası sürüş yetiyorda artıyor
trafikte araçların sıkıştırmasına maruz kalamadan hemen kaçabiliyor
normal sürüşte bir depo ile 320 km yapıyorum biraz devirli kullandığımda 250 km yapıyorum
daha da devirli kullansam herhalde 200 km de bir depo benzin yakacak ama ben tercih etmiyorum
yalnız motorun 250 kg ağırlığını ve şehir içinde CBF 150 gibi rahat hareket edemeyeceğini ve asfalt dışı yolda yusufu artçı olarak alacağını gözardı etme
arada sırada boş yolda panik fren çalışmaları yapıyorum ve Allaha şükür şu ana kadar sadece bir defa panik frenleme yapmak zorund akaldım
dangozun biri birden tam sola kırdı arabasını ve beni trevetura doğru sıkıştıracaktı
arka freni basmaya fırsatım olmadı ama combine abs nin işe yaraması sayesinde aracın altında yada trevetuarla arasıdna kalmaktan kurtuldum
bu panik fren esnasında ön teker kitlenecek kadar frenledi çünkü frene asılabildiğim kadar asılmıştım
ön teker kitledikten sonra abs devreye girdi ve motoru biraz yatırıp sola kaçıp aracın önüme gecmesine imkan tanıyıp sonradan yavaşlabilmiştim
özet ile
panik frenlemede bir problem yaşamadım
kontrolün benden gittiğini hissetmedim
motorun kıçı başı oynamadı, çizgisini bozmadan yavaşladı
arkadaşlar
fırsat buldukça panik fren çalışmasını ihmal etmeyelim
umarım ihtiyacımız olmaaz ama ihtiyac anında da paniklememizi bir nebze de olsa azaltır
cümleten kazasız belasız sürüşler