sonunda ben de motor alabildim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevindim gerçekten. güle güle kullanmanı, kazasız belasız binebilmeni temenni ederim. allah bilir sen eğitimleri de tamamlamışsındır :)

hayırlı olsun kazasız belasız inş. ilk motor sahibi oluduğundaki heycan kadar süper bişi yok.keyifli sürüşler.acemilik zamanında çok dikkatli ol..

hayırlı olsun tekeriz düz bassın...
motosiklet kullanıcısı kız kardeşlerimiz çoğalıyor,seviniyoruz............

Ranacım gördüm valla çok sevindim hayırlı olsun =)
Bu arada yeni farkettim Arsima'm da burdaymış :p

Hayırlı Uğurlu Olsun 1000-2000 km Yapmadan Aman Gaza Gelmeyin Twister Kucumsenecek Makina Degil :)

Twister ile CBF 250 arasında ne fark var?

yeni modelleri cbf bildiğim kadarı ile 2006 dan sorası ama tam emin değilim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------

Ranacım gördüm valla çok sevindim hayırlı olsun =)
Bu arada yeni farkettim Arsima'm da burdaymış :p

tequ üstüne asima oturmuş twister kadar taş düşmesin başına emi kardeşim:)))) saolasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------

sevindim gerçekten. güle güle kullanmanı, kazasız belasız binebilmeni temenni ederim. allah bilir sen eğitimleri de tamamlamışsındır :)

hiç bir profosyonel eğitime katılamadım:( Allah ne verdiyse ya Allah ya bismillah diyip sürüyoruz kardeş. Cümlemizi kazalardan korusun Allahım

Arkadaşlar bir sene süren uğraşlarımdan sonra motor alabilmeyi başardım. Bu site benim motosiklete ilgi duymaya başladığımda üye olduğum ve hemen hemen her şeyi öğrendğim site. bunun için sevincimi burda paylaşmak istedim.
ilk başarda bana hayal gibi geliordu. önce ehlyeti hallettim. kaskımı alalı tam bir sene oldu:) sonra aile engeli vardı. babam sürekli "ben ölmeden alamassın" diyordu. işsizlik kriz vs derken hepsini aştık Allahın izni ile. ufacık tefecik içi de dolu kesecik bir twister sahibiyim artık. Pek sürmeyi beceremesemde alışacağız artık. Tüm isteyenlere nasip etsin Allah. çok isteyince oluyormuşşş:)

hayırlı olsun :rendeer:
en son sanırım hasan tan çocuk yurduna gelmiştiniz deli poyraz açtığı bir topikte hatırladığım kadarıyla
kazasız yollar dilerim :rendeer:

arkadaşlar tüm iyi niyetleriniz ve tavsiyeleriniz için Allah razı olsun. uzun yol otobüs şöförü kadar uzun yol tecrüben var nerdeyse:) Allahtan otomobilde baymayan şöförlerdenim :)) ama tabiki çok daha fazla dikat gerektidiğinn bilincindeyim. Motosiklet tecrübe olsa da olmasa da riskli. Bu aşamaya gelmek benim için mucize gibiydi. bundan sonrası daha kolay olacak diye düşünüyorum.
herbikimselere çok çok teşekkürler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------

hayırlı olsun :rendeer:
en son sanırım hasan tan çocuk yurduna gelmiştiniz deli poyraz açtığı bir topikte hatırladığım kadarıyla
kazasız yollar dilerim :rendeer:

çok teşekkürler:) evet uzak süre uzak kaldım. motosiklet olmadan buluşmalara gitmek çok dokundu bana:)) artık organizasynlara katılmaya çalışacağım:)

babam sürekli "ben ölmeden alamassın" diyordu. işsizlik kriz vs derken hepsini aştık Allahın izni ile.

Burada ikinci cümlede bariz bir konu saptırma durumu var gibi geldi. Babam sürekli "ben ölmeden alamazsın" diyordu, ben de uykusunda yastıkla boğup bahçeye gömdüm. Amaan neyse kriz falan aldık işte motoru gibi:p

Umarım öyle bir şey yoktur, öyle bir şey yoksa tebrikler kazasız belasız güle güle kullanın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar