bende rx 125 sm var, 14.5hp olan supermoto versiyonu, acemi olduğum çok detaylı şeyler söyleyemeyeceğim, titreşimi beni yormadı, yok gibi birşey zaten, gerçi max 75 km/h yaptım o da bugün boğaz köprüsünde, çok da rüzgar vardı, motor 120-130 yapıyormuş, o zamanki titreşim ne olur bilmiyorum, ben acemi olduğum için şimdilik böyle, konforu tamam, lastikler kalın, oturma sürme pozisyonu rahat, enduro işte, yüksek olduğundan rüzgar etkiliyor, ivmelenmesi bana iyi gelmedi, gerçi ben motoru devirli kullanmıyorum, sakin kullanıyorum, aynı sürüş tarzıyla 650cc lik bir makina kullanmıştım, gazı açınca makina uçuyordu, çok tırsmıştım, benim makina traktör gibi bana gelmişti, kolay kolay bozulmayacak, vidaları dökülmeyecek, yolda bırakmayacak bir motor olduğunu bir ustadan öğrenmiştim, alırken kısıtlı bütçeme uygun sağlam ve güven verici bir şey istiyordum, güç ve motor tarzı 2. planda kalmıştı bu sebepten ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 PM ----------
https://www.kuralkan.net/SiteLogin.aspx?ReturnUrl=/Default.aspx
buradan siparişi ve ödemesini yapabilirsiniz, ürün size en yakın servise gönderiliyormuş diye duymuştum ama size tavsiyem içinde bir sürü satılık motoru olan büyük bir kanuni servisine gitmeniz şeklinde olacaktır, önce orada muadil parça ararlar, bulamazlarsa beraber siparişi verebilirsiniz, bir sürü kanuninin motor çeşidi var, hatta bazı servisler kanuni yanında mondial ve tvs de satmaya başlamışlar, yani birinin bir parçası uyma olasılığı var diye düşünüyorum yeter ki doğru dürüst güven verici bir yere gidin ...