hayırlı olsun arkadasım motorun, iyi günlerde kullan ve izlenimlerini paylaş.. yalnız ben nekadar dendiysem de 100 ün üzerine çıkamadım benim karionla, fazla süratten hoşlanmam ama bazen gerekebiliyor, gerçekten 120 yapabildiysen demekki senin motor tam performans veriyor:cat:, bendekine de ayar gerekiyor demektir, bence..Sonunda bende karion uma kavuştum...fotoları koyarım fırsat olunca... İlk izlenimlerim...
Yola oturuşu ve yol tutuşu mükemmel...
2 kişi çok keyif vermiyor.
Çukur mukur artık önemli değil![]()
Sesi ortalama.Daha da güzelleşebilir.
Vites aralıkları tatminkar düzeyde.
Trafikte ilgi odağı olmak hoş.
beklediğim kadar seri değil.Tork yeterli. Bi kaç ayardan sonra tadından yenmez sanırım.
şuan 120 km/h ı rahat gördüm.Hızı gayet yeterli.
Benzin göstergesi ve devir saati olmaması kötü...![]()
Farları ve aküsü bi çok motora göre iyi .
Şuan şöle güzel bi kontrol ve bakımdan sonra salı yada çarşamba Tekirdağ a gidicem. Eğer gelmek isteyen var ise eşlik edebilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------
Bu arada bi gün bi karion toplantısı yapalımmı ? Ben organize edebilirim . Mekancıyım![]()
hayırlı olsun arkadasım motorun, iyi günlerde kullan ve izlenimlerini paylaş.. yalnız ben nekadar dendiysem de 100 ün üzerine çıkamadım benim karionla, fazla süratten hoşlanmam ama bazen gerekebiliyor, gerçekten 120 yapabildiysen demekki senin motor tam performans veriyor:cat:, bendekine de ayar gerekiyor demektir, bence..
yağı değiştirirken alt tıpayı sökünce bir yay ve de bir mil gibi bişey çıktı.bunlar nedir?
ben gelişi güzel tıpayı kapatırken tekrar taktım.fakat şimdi motordan sanki ses geliyo gibi.bir de zor çalışmaya başladı.nedeni o çıkan parçaların yanlış takılması olabilir mi?
Yanlış yeri sökmüşsünüz.....
Arkadaşlar... Bu merete yeni bi gaz teli arıyorum... Var mı tavsiyesi olan ? Motoru revize edip tüm ağır bakımlarını yapıyorumFena keyifli bi hal almaya başladı... Sarı renkteki motoru daha göz alıcı bi sarı ile değiştirdim böylelikle önemsiz olan fakat dış görünümüne takıntılı olan beni rahatlattı... Motorun çeşitli ayarları yapıldı,gömlek sübab vs.. Bitmiş olan hidrolik yağı değişti,balatalar yenilendi,elektrik aksamı tekrar elden geçti,bir tek gaz teli beni biraz tedirgin ediyor.ne olur ne olmaz diye değiştiricem sanırım...
Bu modelle parçaları bire bir uyan hangi motorlar vardır?
kuralkanda gaz teli 30 tl hazır varken arayışa girme derim
son 1 aydır motorumdan memnunsuzluğumun kaynağı yanlış usta ve orjinal yedek parça kullanmamamdan kaynaklanıyor...
17000 km ile ilk debriyajımı bitirdim ikinci debriyajımı 3000 de bitirdim neden nedeni belli uyar dediler uydurdurlar sonrası malum...
benim motorda da gömleğin bittiği kran kolunun olduğu bölge de bi tıkırtı geliyor her gazı verişimde gazı arttırdıkkça motordan bile daha çok sesli çıkıyor
nedeni ne olabilir + arkadaşına götürmüşsün sanırım ve çok memnun kaldığını yazmışsın bu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim