[Tekirdağ - MT]

Teşekkürler İlhan abi.:rendeer:Stresten uzak kalmam lazım bir kaç gün.

44489Al.jpg

Mont araştırıyordum Bu korumalı kroos giysisine rastladım acaba sizce şimdilik ben crusier kullanıyorum alsam bu montu ondan kullansam bilen birisi bana güler mi?Yoksa Kendini korumanın tarzı olur mu dersiniz?

Birde bu var biraz daha maliyeti düşük sanırım fiyatıda cüzi

45740Al.jpg

ya halil paranı buna verme sakın.. Tekirdağ motoshop sahilde kiraz festivalinde stand açmış armode montu deniz abine 95 liraya aldık git orada bak bence... bir an öncee

Yakında gidecekmisiniz Tekirdağ'a abi?Olmazsa Tekirdağ minibüslerine atlar giderim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------

Tamam her neyse motorla gideyim sibab ayarıda yaptırırım.

Şu DAkika İtibari ile NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Kimya BÖlümü Mezunuyum :)) Holey:) Kendim İStedim Kendim Gİrdim Kendim Başardım.. Hepsini Kendim Yaptım Şimdi Sıra 12 TEmmuzda Gİreceğim DİKEY GEÇİŞ Sınavında ve Ondan sonrada MÜhendislikte :)) Adım Adım İLerliyorum Harika Bİ DUygu bu :)

tebrikler özer kardeşim süpeeerrr allah benim oğlumada göstersin o günleri

Sanırım pazar günü biz de katılamayacağız, zaten gördüğüm kadarıyla Çorlu gurubundan da pek katılım yok. Akşam bir değişiklik olursa yazarım gene foruma.

Herkese iyi eğlenceler

Arkadaslar yarın saat 13.30 dan sonra orhanla ikimiz iğneadaya gitmeyi düşünüyoruz kimler gelmek ister? Ayrıca sanıyoruzda FAruk ve denizde Bizleri Yalnız bırakmaz bu gezide :)

Özer abi tavsiyen için teşekkürler bu gün saat 11de Tekirdağ'a damladım.90 Liraya 4 mevsim mont aldım.Armode montlar bana olmadı :mrgreen: Cordura marka olanını aldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özer kısa bir yer ayarlasan oraya gitcez zaten hemen akşam olcek be gülüm yine sen bilende

Sülo sen motoru hiç stop ettin mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 PM ----------

Arkadaslar yarın saat 13.30 dan sonra orhanla ikimiz iğneadaya gitmeyi düşünüyoruz kimler gelmek ister? Ayrıca sanıyoruzda FAruk ve denizde Bizleri Yalnız bırakmaz bu gezide :)

Bi son dakika işi çıkmazsa,ben ve oğlum gelebiliriz.
Sabahtan motorumun grenajını sökeceğim ufak bir tamirat işim var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu nasıl bir oturuş stilidir biri bunu bana açıklasın ey Tekirdağ MT...:p

Stilin sahibine sormalı:)
Ama bu bir sey değil,
Geçen hafta Mandıra'ya sütlü tavuk yemeye gidenler bundan çok daha enteresan stillerden bahsettiler;
hatta motor kullanan hanımefendinin biri arkadaşlara öpücük bile atmış:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 PM ----------

abimiz 7/24 non stop Dünya turu yapmakta...:p

kask mask hak getire...:p

Sülo bizden dokunma ona:)
önümüzdeki hafta sülo'nun motordaki siperlik camını modifiye edeceğiz kısmetse.

Savaş abi hafta sonu seni rahatsız etmemek için aramadım...ara demiştin ya...hafta içi ok...:cat:

sunayım nasılsın...selamlar...

Mete abi alıcan olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------

Bir kimdeniz Savaş abi :salut:

gezi

stilin sahibine sormalı:)
ama bu bir sey değil,
geçen hafta mandıra'ya sütlü tavuk yemeye gidenler bundan çok daha enteresan stillerden bahsettiler;
hatta motor kullanan hanımefendinin biri arkadaşlara öpücük bile atmış:)

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 20:24 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 20:23 pm ----------[/sıze]

sülo bizden dokunma ona:)
önümüzdeki hafta sülo'nun motordaki siperlik camını modifiye edeceğiz kısmetse.

abi motora neler yaptım neler far bile taktım eğer yarın buluşursak 1 30 da sana gösterecem insanlar güzellikleri paylaşmadılarmı hayat booooooooooooş

Eğer iğneadaya gitmeye niyetiniz varsa yolları çok güzeldir..
Bence kaçırmayın :)

ıyıdır mete abı bende tekırdağ kıraz festıvalınden geldım denız ve gokhanla bırlıkteydık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar