kim ne derse desin yalova da motor kültürü yok

Evet idaa ediyorum yalova da motorsiklet kültürü yok özellikle motor kullananlar arasında.daha dün scooter kullananlar tehlikeyi göze alarak 600 cc motorsiklet kullanıyorlar ve onları uyaran arkadaşlarıda yok.çok yazık bu adam yarın birgün ölür giderse keşke dersiniz ama çok geç olur. ben 13 yıldır motorsiklet kullanıyorum ama hala 600 cc de kaldım ve hepde kalacağım.lütfen arkadaşlar arkadaşlarınızı uyarın hemen geçiş yapmasınlar.

nerede varki ..aradığın kültür....sadece yalova yı kapsamıyor...:)

memleketi varoş kültürü sardı başka kültür arama :) bugün hava sağanak yağışlı oldu ankara da arabayı aldım işe çıktım göl olmuş bazı yerler adamlar surat teknesi varmış gibi altlarında basa basa gidiyor iyiki dedim arabayı aldım yoksa motorla donuma kadar ıslatırdı bunlar arada kalaylaya kalaylaya hallettik işlerimizi :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motosiklet kulturu ne yahu????:silent:

Evet idaa ediyorum yalova da motorsiklet kültürü yok özellikle motor kullananlar arasında.daha dün scooter kullananlar tehlikeyi göze alarak 600 cc motorsiklet kullanıyorlar ve onları uyaran arkadaşlarıda yok.çok yazık bu adam yarın birgün ölür giderse keşke dersiniz ama çok geç olur. ben 13 yıldır motorsiklet kullanıyorum ama hala 600 cc de kaldım ve hepde kalacağım.lütfen arkadaşlar arkadaşlarınızı uyarın hemen geçiş yapmasınlar.

Ne bağlamda ?
Her Şehrimize Onları uyaran arkadaşlar atayalım? Yok olmadı il il gezip 600cc motoru olanları sorgulayalım Sen bu 600cc motoru alırken seni uyaran arkadaşın varmıydı? Vah vah Demek onlarda Uyaran arkadaş varmış Yalovaya atamamışlar. He bide şöyle bişi var 13 yıl motor kullanıpta 600cc de kalan arkadaş varmı? Bence bunun adına 600cc de kaldım değilde Tercih ettim ve büyütmeyi düşünmüyorum dersek daha yerinde olur. O cc de kalıpta kendini geliştirememen tamamen senin kabiliyetsizliğin demezlermi adama ?

ben satmam alırım işim bu varsa elinde kazalı motor yolla bana. al işte bakaynı zihniyet ben ne diyorum adam ne diyor.

Hayırdır ; Beğenemedin mi ???

Ben ne diyorum adam ne diyor ne demek oluyo ? Senin dediğinle benim dediğim arasında bi bağ göremedim ben :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne bağlamda ?
Her Şehrimize Onları uyaran arkadaşlar atayalım? Yok olmadı il il gezip 600cc motoru olanları sorgulayalım Sen bu 600cc motoru alırken seni uyaran arkadaşın varmıydı? Vah vah Demek onlarda Uyaran arkadaş varmış Yalovaya atamamışlar. He bide şöyle bişi var 13 yıl motor kullanıpta 600cc de kalan arkadaş varmı? Bence bunun adına 600cc de kaldım değilde Tercih ettim ve büyütmeyi düşünmüyorum dersek daha yerinde olur. O cc de kalıpta kendini geliştirememen tamamen senin kabiliyetsizliğin demezlermi adama ?

kabiliyetsizlik mi? yani 3 sene motosiklet kullanmama rağmen 125 lik kullanmaya devam etmek ve büyütmemek de benim kabiliyetsizliğim öyle mi?

yada benim tercihim..

allah aşkına bu ülkede bu yollarda bu trafikte gerçekten kim neden 1000cc lik motosiklet alır? ve race tarzı... neden? gerçekten neden? hızı gücü kesmediği için 1000cc alan kaç arkadaş var? 1 mi 3 mü beş mi? bilemedin 50-100 olsun.. bi 25 kişi de profesyonel olan kişilere çık. peki geri kalan?

Son düzenleme:
yaa kültür dediniz de aklıma geldi . geçen motorla giderken broadwayden yolcu kafayı cama dönüp bir tükürdü inanmazsınız kendimi matrix teki neo gibi hissettim bir eğildim ama zorla kurtuldum. sonra adamın yanından ters ters baktım ama kaçtı o sırada .

koca bir şehiri asla genelleyemezsiniz.her yerden gelen insanlar var

bir de dikkat ediyorum 600 cülerin çoğu şehir içinde çok yavaş gidiyor. bazıları hariç .

Moderatör
yaa kültür dediniz de aklıma geldi . geçen motorla giderken broadwayden yolcu kafayı cama dönüp bir tükürdü inanmazsınız kendimi matrix teki neo gibi hissettim bir eğildim ama zorla kurtuldum. sonra adamın yanından ters ters baktım ama kaçtı o sırada .

koca bir şehiri asla genelleyemezsiniz.her yerden gelen insanlar var

Yok yok Yalova daha bi biter, arkadaş öyle diyorsa öyledir. Nede olsa 13 yıllık motor kullanıcısı :p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kültürün cc ile alakası yok ne adamlar gördüm 125cc ile bu işin kitabını yazmış:cat: türkiyenin neresinde dediğiniz kültür varki yalovada olsun

Moderatör
Kültür mantarının bi çeşidi galiba.. Çenem de düştü bu gece galiba :p

gereksiz şeyler o insanın özgür iradesiyle verdigi bir karardır zaten motor kullanmayı bilen adam onun tehlikelerinide göz önünde bulundurur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar