Kültür mantarının bi çeşidi galiba.. Çenem de düştü bu gece galiba![]()
Olsada mantarlassa buna da sukur
Kültür mantarının bi çeşidi galiba.. Çenem de düştü bu gece galiba![]()
Olsada mantarlassa buna da sukur![]()
azıcık medeni olun 600cc üzeri motor kullanmayın kullandırtmayın
yalovayı kın kın kınıyorum :queen:
Burda meyve var, sera var ama mantar yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------
Kın kın derken ?![]()
lucas seni ayrıca kınıyorum diger topakta okudum gözümden kaçtı sanma istanbula gelip haber vermemek ölemi al sana kınnnnn oh olsun yok sinirim geçmedi al bi tane daha kınnnn![]()
evet sevgili izleyiciler CADI kılıcını kınından cekti lukasa bir hamle yaptı...
Lucasın bu hamleye verecegi karsılıgı heyecanla bekliyoruz![]()
lucas saygılı çocuktur bana karşılık vermez![]()
Çocuk derken ? Işın kılıcımın pili bitti dua et yoksa çekerdim bende kılıcımı![]()
senin kılıcın pillimi :cyclopsan
hiç teknolojiden haberin yok valla![]()
Anca buna paramız yetti.. Zamanında efsaneydi, 320 kadran vardı
Çağla şaka bi yana çok yoğun bu aralar işlerim, müsait olursam haberleşiriz hatunla ziyaretine geliriz inşallah![]()
ben satmam alırım işim bu varsa elinde kazalı motor yolla bana. al işte bakaynı zihniyet ben ne diyorum adam ne diyor.
sinirli kişilik...
bence biraz sakin olmalı![]()
Çorumluyum. Çorumda onlarca motor var. herkes kafasına göre birşeyler yapmış motoruna. grenajı bırak motorunu yıpratan yıpratana. artistlik yapmak için onca riskli hareket. vesselam o kültür çok yerde yok.
Evet idaa ediyorum yalova da motorsiklet kültürü yok özellikle motor kullananlar arasında.daha dün scooter kullananlar tehlikeyi göze alarak 600 cc motorsiklet kullanıyorlar ve onları uyaran arkadaşlarıda yok.çok yazık bu adam yarın birgün ölür giderse keşke dersiniz ama çok geç olur. ben 13 yıldır motorsiklet kullanıyorum ama hala 600 cc de kaldım ve hepde kalacağım.lütfen arkadaşlar arkadaşlarınızı uyarın hemen geçiş yapmasınlar.
Ne bağlamda ?
Her Şehrimize Onları uyaran arkadaşlar atayalım? Yok olmadı il il gezip 600cc motoru olanları sorgulayalım Sen bu 600cc motoru alırken seni uyaran arkadaşın varmıydı? Vah vah Demek onlarda Uyaran arkadaş varmış Yalovaya atamamışlar. He bide şöyle bişi var 13 yıl motor kullanıpta 600cc de kalan arkadaş varmı? Bence bunun adına 600cc de kaldım değilde Tercih ettim ve büyütmeyi düşünmüyorum dersek daha yerinde olur. O cc de kalıpta kendini geliştirememen tamamen senin kabiliyetsizliğin demezlermi adama ?