İşte talebe...

Maşallah çok yakışmış motor size..Ama o surattaki somurtmayı silelim bir an önce ve güneş gözlüğü takın sürerken..sırıta sırıta gitmeye zorlayın kendinizi bir süre sonra ağız kulaklarda çok daha zevkli ve güvenli bir sürüş olur :cat:

Yalnız hala inanamıyorum bu yaşanan olaylara (kaza/motosiklet aşkı) film gibi valla..Eşime anlattım inanmadı geldi okudu forumu :)

Siyahatmaca, baba senmi çektin fotoları?

Maşallah çok yakışmış motor size..Ama o surattaki somurtmayı silelim bir an önce ve güneş gözlüğü takın sürerken..sırıta sırıta gitmeye zorlayın kendinizi bir süre sonra ağız kulaklarda çok daha zevkli ve güvenli bir sürüş olur :cat:

Yalnız hala inanamıyorum bu yaşanan olaylara (kaza/motosiklet aşkı) film gibi valla..Eşime anlattım inanmadı geldi okudu forumu :)

Siyahatmaca, baba senmi çektin fotoları?

Evet, kardeşim....
Bu arada sorduğun fotoğrafları kahvaltı konulu topike ekledim...

Vallahi dediğiniz gibi inanılacak bir olay değil bence bu fotoğraflarda yalancıktan.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarım kask degilde full face kask alsin trafikte cok sıkıştırırlar

Abi bu olayların kısa metrajlı bir filmini çekelim.:mrgreen:

Konu on numara
senoryada ayarlarız
Baş rollerde siyahatmaca-pomarance ve bir,iki yardımcı rol elemanı.

Bir kaza,bir tutku,bir arkadaşlık

Çarpılan Motorun Büyüsü

The summer
Motosiklet tarihine number one

:mrgreen::mrgreen:

oncelikle dizlik ve eldiven en azından bır mont gıymenızı tavsiye ederim..güle güle kullanın

Çok güzel ilerlemeler :) Yazsanız roman,anlatsanız film olur :D Tebrik ederim azminizi :wiinkk:

Çok güzel ilerlemeler :) Yazsanız roman,anlatsanız film olur :D Tebrik ederim azminizi :wiinkk:

Benim yerimde hangi motorcu olsa aynısını yapardı.

Bütün motorcuların dileği bütün insanlar motor kullansın ve bütün motorcularda insanlara büyük bir zevkle motor öğretir.

Bütün insanlar keşke bu zevke gark olsa?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------

nasılsın abi....:rendeer:

Mis süt. Ya sen?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------

Abi bu olayların kısa metrajlı bir filmini çekelim.:mrgreen:

Konu on numara
senoryada ayarlarız
Baş rollerde siyahatmaca-pomarance ve bir,iki yardımcı rol elemanı.

Bir kaza,bir tutku,bir arkadaşlık

Çarpılan Motorun Büyüsü

The summer
Motosiklet tarihine number one

:mrgreen::mrgreen:

Aslında her motorcunun başına değişik anlamda çok romanlık ve flimlik olay geliyor...

Benim yerimde hangi motorcu olsa aynısını yapardı.

Bütün motorcuların dileği bütün insanlar motor kullansın ve bütün motorcularda insanlara büyük bir zevkle motor öğretir.

Bütün insanlar keşke bu zevke gark olsa?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------

Mis süt. Ya sen?

bende .....sek süt...:queen:

Arkadaşlar

Öncelikle hayal gücünüz tavan yapmış..Biz de seve seve malzeme olurus. Maksat arkadaşlarımızın mutluluğu:)
Bu çekirge fotolarını ben olsam koymazdım ama fena da olmamış, hani böyleyken böyle oldu kıyası yapasınız diye ilerleyen aylarda..Yüzüm asık değil, yaptığığım işi ciddiye almışım:)

Yüzümdeki gerginlik ve üç buçuk durumu gittiğinde ilerleme kaydettiğimi hep beraber göreceğiz inşallah..

To be continued....:))

İyi geceler..

Arkadaşlar

Öncelikle hayal gücünüz tavan yapmış..Biz de seve seve malzeme olurus. Maksat arkadaşlarımızın mutluluğu:)
Bu çekirge fotolarını ben olsam koymazdım ama fena da olmamış, hani böyleyken böyle oldu kıyası yapasınız diye ilerleyen aylarda..Yüzüm asık değil, yaptığığım işi ciddiye almışım:)

Yüzümdeki gerginlik ve üç buçuk durumu gittiğinde ilerleme kaydettiğimi hep beraber göreceğiz inşallah..

İyi geceler..

helal olsun sizi tebrik ediyorum ve kutluyorum...

Öncelikle tebrik ederim cesaretinizden dolayı. km tacrübeniz arttıkça kendine güveniniz artacak ve motor üzeinde daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.(mont, dizlik ve eldiveni ihmal etmeyin derim)

Arkadaşlar

İyi geceler..

tebrikler. yakışmışsın motosikletin üstüne :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar