- Konu Yazar
Maşallah çok yakışmış motor size..Ama o surattaki somurtmayı silelim bir an önce ve güneş gözlüğü takın sürerken..sırıta sırıta gitmeye zorlayın kendinizi bir süre sonra ağız kulaklarda çok daha zevkli ve güvenli bir sürüş olur :cat:
Yalnız hala inanamıyorum bu yaşanan olaylara (kaza/motosiklet aşkı) film gibi valla..Eşime anlattım inanmadı geldi okudu forumu
Siyahatmaca, baba senmi çektin fotoları?
Çok güzel ilerlemelerYazsanız roman,anlatsanız film olur
Tebrik ederim azminizi :wiinkk:
nasılsın abi....:rendeer:
Abi bu olayların kısa metrajlı bir filmini çekelim.:mrgreen:
Konu on numara
senoryada ayarlarız
Baş rollerde siyahatmaca-pomarance ve bir,iki yardımcı rol elemanı.
Bir kaza,bir tutku,bir arkadaşlık
Çarpılan Motorun Büyüsü
The summer
Motosiklet tarihine number one
:mrgreen::mrgreen:
Benim yerimde hangi motorcu olsa aynısını yapardı.
Bütün motorcuların dileği bütün insanlar motor kullansın ve bütün motorcularda insanlara büyük bir zevkle motor öğretir.
Bütün insanlar keşke bu zevke gark olsa?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------
Mis süt. Ya sen?
oncelikle dizlik ve eldiven en azından bır mont gıymenızı tavsiye ederim..güle güle kullanın
Süt zararlıymış son verilere göreeee.:queen:
Arkadaşlar
Öncelikle hayal gücünüz tavan yapmış..Biz de seve seve malzeme olurus. Maksat arkadaşlarımızın mutluluğu
Bu çekirge fotolarını ben olsam koymazdım ama fena da olmamış, hani böyleyken böyle oldu kıyası yapasınız diye ilerleyen aylarda..Yüzüm asık değil, yaptığığım işi ciddiye almışım
Yüzümdeki gerginlik ve üç buçuk durumu gittiğinde ilerleme kaydettiğimi hep beraber göreceğiz inşallah..
To be continued....)
İyi geceler..
Arkadaşlar
Öncelikle hayal gücünüz tavan yapmış..Biz de seve seve malzeme olurus. Maksat arkadaşlarımızın mutluluğu
Bu çekirge fotolarını ben olsam koymazdım ama fena da olmamış, hani böyleyken böyle oldu kıyası yapasınız diye ilerleyen aylarda..Yüzüm asık değil, yaptığığım işi ciddiye almışım
Yüzümdeki gerginlik ve üç buçuk durumu gittiğinde ilerleme kaydettiğimi hep beraber göreceğiz inşallah..
To be continued....)
İyi geceler..
yarım kask degilde full face kask alsin trafikte cok sıkıştırırlar