[İzmir MT] 12Haziran'09 incirlatı sahil toplantısı

Selamlar,
topraklarının çok bereketli olduğundanmı nedir bilemedik,
neredeyse herkesin bi yerlerden pat diye çıkıp geldiği,
herkesin rahat ettiği, inciraltı sahilinde 2 hafta aradan sonra tekrar toplanıyoruz.

Toplanma Yeri : İnciraltı sahili (turkuaz kafenin karşısı çayır çimen sahil deniz kenarı)
Toplanma Günü :12 haziran 2009 Cuma
Toplanma Saati: 19:00

Moderatör (forrap)
Bir iki hafta daha beklerseniz gelirim :p

İyi buluşmalar :cat:
Benim yerime de eğlenin..

İyi eğlenceler...:king:

teşekkürler 97 oktan süper modum. :)

sen 14 küsür aydır bizim huzurla uyumamız için barda bekledin bizde iki hafta seni sahilde beklemişiz çokmu , bekleriz be kardeşim

eyüp ve sabri de seni çok özledi :p senin gelişin yaklaştıkça birbirine ne yapacaklarını şaşırdılar birbirlerine sarıldılar, gelde garipler anlam kazansın:cherry:

topağımız hayırlı olsun, bi işim çıkmazsa orda olucam :cat: önceki toplantıdaki kalabalığın tadı damağımda kaldı, yine çok katılım olacak:cherry:

sizleri çok özledim bu sefer ki toplantıya gelmek istiyorum bi aksilik çıkmaz ise saglıcakla kalın

bende gelmeye çalışıcam ekürim yok ama onun yerinede vekalet etmeye çalışıcam cuma günü görüşmek üzere:cat:

geç bu ekürüm ayaklarını :p

zaman bulmak an meselesi söz veremiyorum tabi :(

inşallah diyimm

Selam arkadaşlar
ben de aranıza yeni katılan bi tutkun olarak (motosiklet ve .net tutkunu =) ) bu toplantıda bulunmak isterim.
Motosikletim istanbul'da şu an, motorsuz gelenleri kabul ediyor musunuz :p

İzmir mt ile tanıştığım 2 hafta önceki son buluşma gayet keyifliydi.
Bi aksilik olmadığı sürece yine orda olucam nasipse :wiinkk:

adamım nerelerdesin ya...:) sen geliyosan ... ben kesin ordayım....:bounce:

sorma naci abi sınavlardı projelerdi derken pek görüşemedik bide benim bilgisayar çöktü geçenlerde nete giremiyodum yaptım en sonunda vakit bulup artık bolca görüşürüz bi arada senin mekana uyrayıp bi çay kahve içmeye halini hatırını sormaya uğrıcam abi arayı açtık bu ara:salut:

sorma naci abi sınavlardı projelerdi derken pek görüşemedik bide benim bilgisayar çöktü geçenlerde nete giremiyodum yaptım en sonunda vakit bulup artık bolca görüşürüz bi arada senin mekana uyrayıp bi çay kahve içmeye halini hatırını sormaya uğrıcam abi arayı açtık bu ara:salut:

gel kardeşim ..şereflendir mekanımızı.....::)

şimdiden bol eglenceler arkadaşlar... :rendeer:
bekleyin 2 haftacık daha bende gelcem :p

Selamlar,
topraklarının çok bereketli olduğundanmı nedir bilemedik,
neredeyse herkesin bi yerlerden pat diye çıkıp geldiği,
herkesin rahat ettiği, inciraltı sahilinde 2 hafta aradan sonra tekrar toplanıyoruz.

Toplanma Yeri : İnciraltı sahili (turkuaz kafenin karşısı çayır çimen sahil deniz kenarı)
Toplanma Günü :12 haziran 2009 Cuma
Toplanma Saati: 19:00

Selam Arkadaşlar,
Geçen haftasonunu değerlendirdik ve Erdek'e kaçtık. Bu haftasonu şu anda muallakta...bir aksilik çıkmaz ise orada oluruz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------

Vay bee..14 ay geçti demekki....allah hayırlı teskereler nasip etsin Tuncerim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------

şimdiden bol eglenceler arkadaşlar... :rendeer:
bekleyin 2 haftacık daha bende gelcem :p

Senin süpürgen İst-İzm arası kaç litre tüketiyor, max hızı ne kadar... :mrgreen:

muhtemel ::plus1:: ile orada olabilirm arkadaşlar görüşmek üzere...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar