o kadar da büyütmeyin arkadaşlar, cjesus 400 km den bahsediyor,4000 km değil!
Gidilmez; motoruna saygı duymayıp, güvenmeyip (üstelik 2 sene kullanım üzerine) Çan Çin Çon diye geçiştiren birinin motoruyla hiçbir yere gidilmez...
Arabayla, otobüsle...vs iyi yolculuklar size...
gidilir falan yazacaktım.ama bu yazıyı gördükten sonra yazacak birsey bulamadım!daha üstüne laf yok.Gidilmez; motoruna saygı duymayıp, güvenmeyip (üstelik 2 sene kullanım üzerine) Çan Çin Çon diye geçiştiren birinin motoruyla hiçbir yere gidilmez...
Arabayla, otobüsle...vs iyi yolculuklar size...
olcan 138 Arkadaşım Kanuni seyhan ne malı bir motordur. Motoru saygı duyup güvenmek ayrı kabiliyetini bilmek ayrı. Motorum civarın en iyisi ve bakımlısıdır. Bu benim titizliğimden ve makinacı olup zamanında müdahale etmemden kaynaklanır. Bu motorun titreşim sorunu giderilse 400 degil 4000 giderim. Motorun dayanacagını biliyorum ama titreşim sonucu ben bu yolculuktan zevkmi alacagım yoksa eziyetmi çekecegim.
26.türkiye turunu hep çin çan çon la yaptım bak bu linkte son gezilerim var gidilirmi gidilmezmi kendin karar ver,altındaki motorun değerini ve kalitesini bilipte fazla sıkıştırmazsan gidmeyeceğin yer yok ülkede.gidersem meburen geri geleceğim. Yani otomobille git diyorsun hayatta otobüsle gitmem.
Gidilmez; motoruna saygı duymayıp, güvenmeyip (üstelik 2 sene kullanım üzerine) Çan Çin Çon diye geçiştiren birinin motoruyla hiçbir yere gidilmez...
Bakımlıda olsa yorma motosikleti derim elinden geldiğince mola ver.:cat: