[Adana - MT]

Zabıtanın aradığı Haluk değilmi bu, diğeride çırağı Cengiz gibi duruyor :)

Ciğerim Haluk bizim t-shirt toz bezimi oldu?
adamlar ayakkabılarını siliyorlardı arada:p bunlar böyle:pr:, zaten fazladan bide R yazdırmış bize gıcık olsun diye:p
:cherry: :cherry: :cherry:
o tatlıdan banada düşermi arkadaşlar yaa...

ben olmayacağım ama adaşıma dikkat et, yanyana oturma sakın:cat:

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu gruba adanaya yeni geldim gezilerden haberdar ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler.....

Selamlar Adana MT..

Foruma yeni katıldım , Adana MT'ye selam vermek istedim.

Ben, Bahadır AKTAN. Elektrik Elektronik Mühendisiyim. İstanbulda yaşıyorum fakat doğma büyüme Adanalıyım.. İstanbulda, Adana özlemi çekiyorum :)

Adana'ya dönmek için de fırsat kolluyorum.. :)

Umarım Adanada güzel bir iş bulurum da sizlerle tanışma fırsatım olur..

Görüşmek Üzere...

adamlar ayakkabılarını siliyorlardı arada:p bunlar böyle:pr:, zaten fazladan bide R yazdırmış bize gıcık olsun diye:p
:cherry: :cherry: :cherry:

ben olmayacağım ama adaşıma dikkat et, yanyana oturma sakın:cat:

şimdi çoook üzüldüm :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 PM ----------

Selamlar Adana MT..

Ben, Bahadır AKTAN. Elektrik Elektronik Mühendisiyim. İstanbulda yaşıyorum fakat doğma büyüme Adanalıyım.. İstanbulda, Adana özlemi çekiyorum :)

Görüşmek Üzere...

Merhaba Bahadır, umarım istediğin gibi bir iş bulur adanaya gelirsin, herşey gönlünce olsun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu gruba adanaya yeni geldim gezilerden haberdar ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler.....

Aramıza hoşgeldin, kendinden biraz bahsetsen :silent:

merhabalar aslen eskişehirliyim işten dolayı adana bulunuyorum.tam bir motor hastasıyım:queen:

Her hafta çarşamba akşamı Menderes Bulvarı'nın sonunda toplanırız. Pazar günleri de genel için uygun olursa, hava şartları da uygunsa gezilerimiz olur. Hoşgeldin arkadaşım.

hoşgeldiniz:).muzafferinde dediği gibi çarşambaları toplantı, pazarları gezi yaparız.buyurur gelirseniz tanışırız
Selamlar Adana MT..

Görüşmek Üzere...
selam :) adanaya geldiğinizde bizi bulmanız kolaydır:cat: buradan faliyetlerimizi takip edebilirsiniz
şimdi çoook üzüldüm :p

çok üzüldüğünün farkındayım muzaffer hocam:mrgreen:

SLM Adanalı Motorize agabilerim ablalarım. Kısmet olusa bu pazar 14.06.2009 tarihinde ailece Adanaya geliyorum. 3 veya 4 gunluk bir iznim var. Bu iznimde Adana'dan Nevsehir'e gitmeyi düşünüyorum. Yol durumu hakkında bilgisi olan veya Sayet gidebilirsek Bize katılmak isteyen arkadaşalar olabilirmi. ????

SLM Adanalı Motorize agabilerim ablalarım. Kısmet olusa bu pazar 14.06.2009 tarihinde ailece Adanaya geliyorum. 3 veya 4 gunluk bir iznim var. Bu iznimde Adana'dan Nevsehir'e gitmeyi düşünüyorum. Yol durumu hakkında bilgisi olan veya Sayet gidebilirsek Bize katılmak isteyen arkadaşalar olabilirmi. ????

Çok isterdim ama ben gelemem çalışıyom :bounce:

Yol durumu hakkında çok bir bilgim yok, sadece pozantıdan sonra otoyolun açıldığı biliyorum....

Size hayırlı yolculuklar, kaç motor gidiyorsunuz :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar