[TEKİRDAĞ MT]7 Haziran Pazar Hıdrellez Şenlikleri Muratlı Buluşması..

Süper olmuş emeğinize sağlık inşallah bir başka buluşmada bende oradayım.:rendeer:

aaaa bizim tayfa benden habersiz gitmişler :p By_StaR kulağımı çınlatmışsınız muhabbeti duydum çok güldüm babam olduğunu öğrenince bozulmuşsun :queen:

n653179911_1993875_6621974.jpg

4623_89718424911_653179911_1994105_3924625_n.jpg

n653179911_1994156_828227.jpg

arkadaşlar özer arkadaşımdan ve diğerlerinden çok özür diliyorum bende aranızda olmayı isterdim fakat işlerimizin düşüşünden dolayı aranıza katılamadım umarım bundan sonraki gezinize katılmaya çalışıcam saygılarımlar ÖZTÜRKMOTOR HAKAN ÖZTÜRK

Güzel bir festival olmuş.. ayrıca tebrikler ... Fotoğraflar ve paylaşım için.

Ben deli yorulmuşum arkadaşlar,daha yeni yeni kendime geliyorum valla!

too...sıcak bitirdi usta...evet güzel gündü...ben İstanbuldan ne zaman çıkarsam o zaman mutlu olurum...inanın akşam iş mesai bitimi hafta başı derken aha şimdi geldim uyuyup akşam işe gidicem...yani benim dünden bu mesai şartlarıyla(akşam 20 sabah 08) gezilere konsantre olmam mmümkün değil...uzaylı gibi gezindim ortalıkta...çok yorgundum...70 saatte 3 saatlik uykum var gelin siz düşünün...bu akşam uyanır yarınada düşüncelerimi aktarırırım gün ile alakalı...bana müsade...

Özer sağol kardeşim alakan için tüm emeği geçenler sağolsun varolsun... erken çıkmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın...F1 nedeniyle beni zaten göndermediler restleştim mahcup olcam dedim arkadaşlara...sonra madem erken gel dendi...baktım saat gec olunca dönmek zorunda kaldım...ama inanın iş herşeyden önemli...gezi buluşma her zaman yapılır ama iş bulmak zor...

Süleyman abiye ayıp ettik dışarıda aradım ama bulamadım...vedalaşamadan çıktım kusura bakmasın artık...ben üzerime düşen keyfi aldım:p ve ortamda kalabildiğim kadar kaldım...

şu Çınarcığa bi odaklanın artık...

Son düzenleme:
aaaa bizim tayfa benden habersiz gitmişler By_StaR kulağımı çınlatmışsınız muhabbeti duydum çok güldüm babam olduğunu öğrenince bozulmuşsun

Yok be Ne bozulması.. Cns_Monero Dİye bi Kız var falan dedimdi.:mrgreen: ALi Abide Dedi Bnm Kız o :p Bozulmadım Yani Nie Bozulcam.. Dİpnot Sen Nie Gelmedin Gelseydin ya ARtçı MArtçı:p Bubanın ARkasına Yapışıvercedin:mrgreen:

Fotorafları 19.dan sonra atıcam.. Ders CAlısmaya calsııyorm suan ;)

Bizim içinde güzel bir gün oldu,öncelikle gruptaki, stubborn,DARKDIAMOND,Gültekin,roadcarver ve mete_han arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum,sizleri tanımak güzeldi.:cat:
Vede ayrıca Tekirdağ MT gurubunada teşekkürlerimi sunuyorum.:rendeer:

katılan ve katılamayan ! herkeze çok teşekkürler :)
aranızda olduğum sürece zevk aldım....

Yok be Ne bozulması.. Cns_Monero Dİye bi Kız var falan dedimdi.:mrgreen: ALi Abide Dedi Bnm Kız o :p Bozulmadım Yani Nie Bozulcam.. Dİpnot Sen Nie Gelmedin Gelseydin ya ARtçı MArtçı:p Bubanın ARkasına Yapışıvercedin:mrgreen:

Fotorafları 19.dan sonra atıcam.. Ders CAlısmaya calsııyorm suan ;)

ben kızdım size bana özel davetiye yollamadınız:p:queen:

şaka bi yana ben 2 haftaddan beri bayağı yorgundum gezi fuar olayları bayağı yordu bide sanayide çalışıyorum bi pazar günüm var yatıp dinlendim:)

bidahaki sefere gelirim :rendeer:

ne demek kardeşim

too...sıcak bitirdi usta...evet güzel gündü...ben İstanbuldan ne zaman çıkarsam o zaman mutlu olurum...inanın akşam iş mesai bitimi hafta başı derken aha şimdi geldim uyuyup akşam işe gidicem...yani benim dünden bu mesai şartlarıyla(akşam 20 sabah 08) gezilere konsantre olmam mmümkün değil...uzaylı gibi gezindim ortalıkta...çok yorgundum...70 saatte 3 saatlik uykum var gelin siz düşünün...bu akşam uyanır yarınada düşüncelerimi aktarırırım gün ile alakalı...bana müsade...

Özer sağol kardeşim alakan için tüm emeği geçenler sağolsun varolsun... erken çıkmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın...F1 nedeniyle beni zaten göndermediler restleştim mahcup olcam dedim arkadaşlara...sonra madem erken gel dendi...baktım saat gec olunca dönmek zorunda kaldım...ama inanın iş herşeyden önemli...gezi buluşma her zaman yapılır ama iş bulmak zor...

Süleyman abiye ayıp ettik dışarıda aradım ama bulamadım...vedalaşamadan çıktım kusura bakmasın artık...ben üzerime düşen keyfi aldım:p ve ortamda kalabildiğim kadar kaldım...

şu Çınarcığa bi odaklanın artık...

kardeşim benim geldinya yinede sağol senin olduğun yer bana keyif veriyo

Hakikatten çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdim.Bu gezide ilk defa tanışmış olduğum Gültekin ve Eşine,Selçuk ve Eşine sonsuz teşekkür ederken sizleri tanıdığıma çok ama çok memnun oldum aynı zamanda levent kardeşim ve eşine metehandıroya ve oğuzcuğuma ve birol a ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim çok uyumlu bir grup olarak gidip geldik sağ sağlim bu oraganizasyonu düzenleyen kardeşede buradan sevgilerimi sunarım süper bir organizasyon eline sağlık...Benimle beraber olan istanbul grubu çok uyumluydu arkadaşlar böyle bir grupla fizana gidilir:rendeer:

Hakikatten çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdim.Bu gezide ilk defa tanışmış olduğum Gültekin ve Eşine,Selçuk ve Eşine sonsuz teşekkür ederken sizleri tanıdığıma çok ama çok memnun oldum aynı zamanda levent kardeşim ve eşine metehandıroya ve oğuzcuğuma ve birol a ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim çok uyumlu bir grup olarak gidip geldik sağ sağlim bu oraganizasyonu düzenleyen kardeşede buradan sevgilerimi sunarım süper bir organizasyon eline sağlık...Benimle beraber olan istanbul grubu çok uyumluydu arkadaşlar böyle bir grupla fizana gidilir:rendeer:

Bizde çok memnun olduk Yaşar kardeş daha nice gezilere inşallah

Çok güzel keyifli ve eglenceli ve bir hafta sonu gecirdik :cat:
emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkürler

İnşallah en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar