esmer dediğin?
ordakı 3 kızda benım cok samımı arkadasım
şindiarkadaşım sana bundan sonra bu sitede bir tanışma topiğiaçmak düşer derim en yakın zaman da aramıza hoş geldin :rendeer:
:rendeer:
esmer dediğin?
esmer dediğin?
sağdan ikinci olan...
adı seda ortaokul arkadasım
teşekkür ederimşindiarkadaşım sana bundan sonra bu sitede bir tanışma topiğiaçmak düşer derim en yakın zaman da aramıza hoş geldin :rendeer:
:rendeer:
bizim hell de filmlerde oynuyo oradan tanımışlardır herhalde....
soldan yazıcaktım pardon kahve bluz beyaz hırkası olan...
bizim hell de filmlerde oynuyo oradan tanımışlardır herhalde....
tamm seda işte.
aynı filme oynamışlığımız olabilir ama sırtı dönüktü herhalde arkadaşın tam çıkaramadım...
ne filmi hacı? :mrgreen:
filmde falan oynamıyor..aynı filme oynamışlığımız olabilir ama sırtı dönüktü herhalde arkadaşın tam çıkaramadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------
tama işte bende onu aradım...
seni okeyledi ama ismini farklı söledi...
belgesel....
Cem, sanırım pilot bunları okumayacak sanıyorsun, ya ben çıktı alıp bizzat posta yaparsam..??? :queen:
aynı filme oynamışlığımız olabilir ama sırtı dönüktü herhalde arkadaşın tam çıkaramadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------
tama işte bende onu aradım...
seni okeyledi ama ismini farklı söledi...
filmde falan oynamıyor..
kendısı unı ogrencısı..film sektoru ıle alakası yok bırıncısını dıosan soldan o dızılerde kostüm dizaynırlığı yaptı belkı onu tanıosundur..
sağdan ikinci olan...
ne filmi hacı? :mrgreen:
belgesel....
anladım.. eeee ne üzerine? türkçe mi yabancı mı?
filmde falan oynamıyor..
kendısı unı ogrencısı..film sektoru ıle alakası yok bırıncısını dıosan soldan o dızılerde kostüm dizaynırlığı yaptı belkı onu tanıosundur..
anladım.. eeee ne üzerine? türkçe mi yabancı mı?
eh be Cem abi yaniii.... Bişe demiyorum
peki gerçek ismini neden sölemiyosun...
bak benimki cem...