Yuuuhhh diyorum başka birşey demiyorum Kadir... ( Emineeeeeeeee.... )
Şaka canım şaka sen bakma bunlara... :rendeer:
o mevzu geçti beeee geriden gelmesene..!
Yuuuhhh diyorum başka birşey demiyorum Kadir... ( Emineeeeeeeee.... )
aynen sıkıldım kime ne için açıklama yapmak durumunda bırakıldığımı bilmiyorum ki böyle bir zorunluluğumda yok ben sadece fotolar için teşekkür etmek istedim.
(= teşekkürlerYuuuhhh diyorum başka birşey demiyorum Kadir... ( Emineeeeeeeee.... )
geldihimizde sizden orda bir kişi görsek resmini cekicez zaten bi akşamda biz sizi davet ediyoruz kabataş fındıklı park tayız canım benim :rendeer::bounce:
o mevzu geçti beeee geriden gelmesene..!
ben sadece dağıtımda gorev alıorum ..
ama bunu coke ile gorusebılırsınzı sanırım
aynen sıkıldım kime ne için açıklama yapmak durumunda bırakıldığımı bilmiyorum ki böyle bir zorunluluğumda yok ben sadece fotolar için teşekkür etmek istedim.
ya begüm şimdi tanımadığımız etmediğimiz adamlarla muhatap etme bizi.. biz sana sölüyoruz sen verdin bize colayı.. biz seni tanırız.. :mrgreen:
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
yeşiLLi, karasahin, KyCd+, begüm, B-A-N-U+, hell24+, canercamalan+, OGLUMVE BEN+, Akileos+, ERYİLMAZ, Orko_ye, Timuçin34, avkan65, CERRAHI, hanedan12+, kemalcolak34
Ben hiç bi konu altında bu kadar çok üyeyi bi arada görmedim dağılın len... tükkanı boş bıraktınız
Bu ne artış ya hayırdır inşallah... :silent:
esmer dediğin?bizim ekip fırlama dolu ve paso biribirini işletir fayk olma ihtimaline karşı soru sorduk sana başka bir amaç yok esmer arkadaşı da aradım doğruladı ama isimde sıkıntı var ismin begüm değil doğrumu...
ne zaman canımın içi davet.tarih saat? yanlız bu hafta gece vardiyasındayım işe gidicem 30dk sonra.:cherry::cherry::cherry:
(= ozaman dükkan sizin koli koli yollarız depodan
esmer dediğin?
ordakı 3 kızda benım cok samımı arkadasım
Begümcüğüm kusura bakma demiştim zaten internette insanlara güven olmuyor...
Grubun içinde olsaydın senin yerinde başkası olsaydı sende inanmazdın:rendeer: