[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı fotoları

Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
B-A-N-U, darkeagle, begüm, ERYİLMAZ+, OGLUMVE BEN+, yeşiLLi+, karasahin+, hell24+, canercamalan+, Orko_ye, Timuçin34, avkan65, CERRAHI+, hanedan12+, kemalcolak34

Bu kadar kişiye bir Begüm mü cevap verecek hayretsiniz arkadaşlar ya aaaa....

aynen sıkıldım kime ne için açıklama yapmak durumunda bırakıldığımı bilmiyorum ki böyle bir zorunluluğumda yok ben sadece fotolar için teşekkür etmek istedim.

sıkıldım 1 saatte bu kadar mesaj rekora gidiyorsun hadiiyisin 100 mesajda hediye var unutma:queen::queen:

geldihimizde sizden orda bir kişi görsek resmini cekicez zaten bi akşamda biz sizi davet ediyoruz kabataş fındıklı park tayız canım benim :rendeer::bounce:

ne zaman canımın içi davet.tarih saat? yanlız bu hafta gece vardiyasındayım işe gidicem 30dk sonra.:cherry::cherry::cherry:

ben sadece dağıtımda gorev alıorum ..

ama bunu coke ile gorusebılırsınzı sanırım

ya begüm şimdi tanımadığımız etmediğimiz adamlarla muhatap etme bizi.. biz sana sölüyoruz sen verdin bize colayı.. biz seni tanırız.. :mrgreen:

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
yeşiLLi, karasahin, KyCd+, begüm, B-A-N-U+, hell24+, canercamalan+, OGLUMVE BEN+, Akileos+, ERYİLMAZ, Orko_ye, Timuçin34, avkan65, CERRAHI, hanedan12+, kemalcolak34

Ben hiç bi konu altında bu kadar çok üyeyi bi arada görmedim dağılın len... tükkanı boş bıraktınız

Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
B-A-N-U, tasarslan, darkeagle, karasahin+, OGLUMVE BEN+, ERYİLMAZ+, begüm, Akileos+, KyCd+, hell24+, Orko_ye, yeşiLLi+, canercamalan+, Timuçin34, avkan65, CERRAHI+, hanedan12+, kemalcolak34

Bu ne artış ya hayırdır inşallah... :silent:

aynen sıkıldım kime ne için açıklama yapmak durumunda bırakıldığımı bilmiyorum ki böyle bir zorunluluğumda yok ben sadece fotolar için teşekkür etmek istedim.

bizim ekip fırlama dolu ve paso biribirini işletir fayk olma ihtimaline karşı soru sorduk sana başka bir amaç yok esmer arkadaşı da aradım doğruladı ama isimde sıkıntı var ismin begüm değil doğrumu...

Ya kızları sıkıştırmayın beeee Ben sizden sonra tekrar akşam 7 de gittim doğum günü muhabbetine adresi ben verdim fotolarına baksınlar diye:rendeer::cat:

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
yeşiLLi, karasahin, KyCd+, begüm, B-A-N-U+, hell24+, canercamalan+, OGLUMVE BEN+, Akileos+, ERYİLMAZ, Orko_ye, Timuçin34, avkan65, CERRAHI, hanedan12+, kemalcolak34

Ben hiç bi konu altında bu kadar çok üyeyi bi arada görmedim dağılın len... tükkanı boş bıraktınız

Bu ne artış ya hayırdır inşallah... :silent:

dikkatli olun derim... :queen::queen::queen::queen: nası kaçırdınız... :queen::queen:

bizim ekip fırlama dolu ve paso biribirini işletir fayk olma ihtimaline karşı soru sorduk sana başka bir amaç yok esmer arkadaşı da aradım doğruladı ama isimde sıkıntı var ismin begüm değil doğrumu...
esmer dediğin?
ordakı 3 kızda benım cok samımı arkadasım

Begümcüğüm kusura bakma demiştim zaten internette insanlara güven olmuyor...
Grubun içinde olsaydın senin yerinde başkası olsaydı sende inanmazdın:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar