selam Çağla bir üsteki resimde çüşşş der gibi bir halin var yoksa benmi yanlış anlıyorum :mrgreen:
kucagımdaki agırlıgın farkındasın dimi![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------
yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler... Güzel birgündü
Bunun gibi daha nicelerini yaşamak dileğiyle...[/Q
o
Organizasyon mükemmel oluğu herhalinden belli görününen köy klavuz istemez remsimler onu gösteriyor))))9.oo ne menemendi be hakketen menemeni beğendim bandıra bandıra ekmeği badırdık bee: )))))
akileos 2 evden baglantı... demedi demeyin...:queen:
selam herkese nabersiniz....
hala anlamış değilim ya neyse :mrgreen:
hala anlamış değilim ya neyse :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 AM ----------
hoş geldin yenge böyle olmuyo sana da bi hesap açalım :cherry:
inanmıyorum yav bir tane karede bile yokum..eşim inanmayacak gittiğime :mrgreen:
akşam buluşmasıda güzel olduresimleri bekliyoruz ceken arkadaşlar )
)
DÖrt tane resim var.Kahvaltının içinde var .. :wiinkk:
DÖrt tane resim var.demek tdaha temel abi yüklememiş makinesi,nde ki resimleri
Bendekiler o kadar . Yüklesinler Şerif ve Ömerin hallerini görürüz.![]()
Sizin evi bu tarafa taşıcam... Sana bi spor salonu açıcam bide lojistiğini ben sağlıcam sayısaldan para çıkarsa
Çok geç geldin çok erken gittin o kadar çeşit varken doyamadık
kimse resmim yok diye ağlamasın bak herkezi fotoğraflamışız....
Çok Güzel bir gündü, gelemeyenler çok şey kaçırdı...
dün çok geç döndüm istanbula izmitteyken anadolu yakasından birini arıyım dedim. 1 kişi yok ya sinir oldum. mecbur avrupa yakasına gittim bende ayfere misafir oldum
benmi otarafa taşınırım sizmi topyekün buraya taşınırsınız bilmem ama bi çözüm bulmak lazım :cherry:
benim niye fotografım yok çimlerde :farao:
seni kın kın kınıyorum cem hiç gerenk yoktu buna :farao:
inşallah senin nışanında çok daha fazla eglenicez banucum :rendeer: