[Kayseri - MT]

eee söyle bakalım bi başlangıç fiyatı?:cat:

hafta içi hep erciyes üninin yemekhanesnin ordaki tıp fakultesinini ordaki otopartka motoru bulabilirisn. ben hep görüyom içim gidiyo..:salut:[/QUOTE

tuni sende bu lafın üstüne artk konusmazsın bi zahmet:queen::queen::queen::cherry::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 AM ----------

araştırmacı çılgın gazeteci yusuf :mrgreen: ama haklı değilmiyim :)

hem ferotr ben değilim kuru iftira bunlar beni karalama çalışmaları :)

yooo haksızsın.artık size bi dur demenin vakti geldide geçiyo bilem:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 AM ----------

neyse yav.hadi dersim var tutmayın beni :)tatlı rüyalar kayseri mt

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hehehh tunii ne yazmışsın öyle :) yıkıldım dur karnıma ağrılar girdi :p
ama bende iyi karalamışım be yusuf...sen biraz daha karıştır neler çıkacak bakalım :p

önceden motorun ne kadar dandik olduğunu bilmediğimden yazmışım onuç doğur eskiden motorun yeniyken dış görünüşü iyidi :) ama şimdi dışı da haşat içi de :)
sana başarılar sınavında. benim de haftaya 2 tane var.

ha ha ha güleyim bari...bi kere motorun senin gördüğün haliyle arasında bi fren kolu farkı var yavru.geçeceksin o ayakları :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 PM ----------

önceden motorun ne kadar dandik olduğunu bilmediğimden yazmışım onuç doğur eskiden motorun yeniyken dış görünüşü iyidi :) ama şimdi dışı da haşat içi de :)
sana başarılar sınavında. benim de haftaya 2 tane var.

sağol sana da dua et

Selam arkadaşlar nasıl gidiyor,kuşadasından selamlar kayseriye.... :rendeer:

bugünkü gezim arkadaşlar sizlerle paylaşayım istedim :wiinkk:

biraz balık tutalım dedik balık yerine ayakkabı poşet,çorap,vs,çıktı.:cherry:

son şansımı deniyorum :wiinkk:

Hey gidi gidi günler heyy :) toz toprak yolda bilene pırıl pırıl görüyorsunuz değilmi!!enduro vazifesini nasılda görüyor.. DİKKAT BU BİR NOSTALJİDİR :wiinkk:

Çok değil bir sene önce bu haldeydi makine!!şimdiki haline hiç bakmayın yeni sahibini hiç sevmiyo :mrgreen: :p

biraz değişikler yaptım bakalım beğenecekmisiniz??

[/URL
http://imageshack.us

Son düzenleme:

m.s

Hey gidi gidi günler heyy :) toz toprak yolda bilene pırıl pırıl görüyorsunuz değilmi!!enduro vazifesini nasılda görüyor.. DİKKAT BU BİR NOSTALJİDİR :wiinkk:

Çok değil bir sene önce bu haldeydi makine!!şimdiki haline hiç bakmayın yeni sahibini hiç sevmiyo :mrgreen: :p

Cillop gibiymiş...

Buda benim eski emektar resimler 4 ay öncesine ait 2005'model bir ybr :rendeer:

tuncay yaa motoru bitirmişin resmen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 AM ----------

aleyküm selam cey cey

bide milletin motoruna laf eder ha.bi ferhat abinin elindeki haline bi de şimdiki haline bak makinenin yazık valla.:farao:

Osmanlı evinde oturduğunuz sıralar 18:00 sularında ambulans sesi geliyordu siren çok çaldı durdu.

Tuniii'küstünmü yoksam yazmaz oldun beaa!!! ama şimdi sen pasta cila çekmekle meşgulsündür :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 PM ----------

Osmanlı evinde oturduğunuz sıralar 18:00 sularında ambulans sesi geliyordu siren çok çaldı durdu.

Benim haberim yok yani ses duymadım..

Tuni istersen akşama bizim eve doğru gel makinanın bir bakımını yapalım 18:00'gibi :cat: yağlama yıkama cila,pasta :rendeer:

Son düzenleme:
ferhat abi

bende mondial 151rs var onu alıyo üste 2400 istiyo onuda 12 taksit yapıyo plaka hariç nasıl sence:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 PM ----------

murat boyar motorun güzelmiş hayırlı sürüşler

Murat paylaşım için sağol iyi bir paylaşım :)

barış eskileri hatırladım birden resimleri atayım dediydimdi :mrgreen:

Son düzenleme:
lan bi gidin be :) sınavların olmsaydı gsterecektim size. hele şu sınavlarım bitsin pırıl pırıl yapacam motoru görürsünuz siz....::zencii::

bizim de sınavımız var olm hemde ezberlenecek 600 sayfa.bizimkisi niye oyle değil.ama pardon içinin gittiği makine bu değildi senin.için gitmezse temizlemekte içinden gelmiyo tabi.zuahahaaa:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------

bu arada abi sen baya kiloluymusun yada bana oyle geliyo:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

harbiden haa:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------

layn resimleri alıntı yapamıyom

Evet yusuf yaklaşık 5'kg verdim ...

Temizlik hastası tuni,hadi bakalım görecez nasıl temziliycen mötörü :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar