[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Davut abi geçmiş olsun :rendeer: Durumunun düzelmesine sevindim..

21 :wiinkk:
3 hafta sonra bu gün doğangüneş..
Dönüş günüyle ilgili de benim planlarım var :) Haberleşiriz..
Oy oy oy...Ne çabuk geçti lam 15 ay...... :bounce::bounce::bounce::bounce:

Hayırlısıyla dön.... Görüşürüz... :cat::cat:

forrapım tuncerim geldiğinde hemen bi discoda barmen olarak iş hazır meslek nası olsa oturdu orda artık :D

Ya bornovada taınıdık suta yokmu :( beni yükselişe gitmek durumunda bırakmayın

Moderatör (forrap)
Oy oy oy...Ne çabuk geçti lam 15 ay...... :bounce::bounce::bounce::bounce:

Hayırlısıyla dön.... Görüşürüz... :cat::cat:

:cherry: Küfür edecek kadar kızdırdığımı hatırlamıyorum seni..
Valla acayip çabuk geçti,sanki dün gelmiş gibiyim askere :) Sabah kahvaltısıyla öğlen yemeği arasındaki saat kadar kadar çabuk geçti..

Zaten şunun şurasında ne var ki..
Şu dakika itibari ile 430 gündür her sabah 6 da kalkıp traş oluyorum.
430 sabahdır birinin bir yerine bişey kaçmışcasına bağırmasıyla uyanıyorum(bknz değişmez replik : koğueeşşhhh gahhkkk).
Ve benzeri yüzlercesi..

Biubiubili bili biuu..::deliir::

hadi bakalım hayırlısıyla gel insallah. :) plan konusunda muhakkak bilgilendir :cat:

İnşallah dostum..

forrapım tuncerim geldiğinde hemen bi discoda barmen olarak iş hazır meslek nası olsa oturdu orda artık :D

Burada oturan meslek olmadı :)
Gelince görüşürüz :wiinkk:

Son düzenleme:
tuncer kaç kilo magal kömürü ayarlıyalım :p

yorucu bir haftasonuydu yaw heryerim boya içinde :pale: sizler neler yaptınız varmı mangal deniz vs resimleri :p

slm millet herkese şimdiden iyi haftalar umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir. cumartesi günü çeşme sheraton da harleycilerin toplantısı vardı çeşme harley kaynıyordu :=)

slm arkdaşlar bende geçen hafta itibariyle motorumu muğlada getirmiş bulunuyorum bu forum motorsiklet konusunda çok kullanılan bir forum heralde soracağım şeylere cevap bulabilirm umarım

aman askeriyeyi boş bırakmayın biz burada rahat uyuyalım :wiinkk: tuncerim seni özledik uscukların birikti seni bekliyor :rendeer: mangalı zaten hiç söndürmedik :cat: şişeler dolapta tek eksik SENSİN ( evine dön gözü kör olmayasıca çocuklar aç bilaç kaldı :queen:)

anne min durumu çok şükür düzeldi birşey e gerek olursa haber veririm,çok sagolun.

davut çok geçmiş olsun yeni gürdüm kaç gündür yoktum bakmıyordum nt :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------

Slm cesur izmir mt ye giriyorum ama göremiyorum seni.Hani çeşme turu falan yapıcaz diyebir şey vardı ??

dostum büyük bir gezi pılanımız var askerimizi bekliyoruz 3 aftası kaldı forapın ama istedyn zaman biz yol yaparız nede yollasa yolar bizim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------

davut,um yeniden geçmiş olsun:rendeer::rendeer::rendeer:

oğuz abim bülent kaptanın sellamı vardı boynumda kalmasın festivale gitim gitmişken onada uğradım seni bekliyor aberin olsun :wiinkk:

tuncer im forrap ım gel hadi az kaldı azkaldı sen bizi yiyon :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------

davut çok geçmiş olsun yeni gürdüm kaç gündür yoktum bakmıyordum nt :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------

dostum büyük bir gezi pılanımız var askerimizi bekliyoruz 3 aftası kaldı forapın ama istedyn zaman biz yol yaparız nede yollasa yolar bizim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------

oğuz abim bülent kaptanın sellamı vardı boynumda kalmasın festivale gitim gitmişken onada uğradım seni bekliyor aberin olsun :wiinkk:

davut,um yeniden geçmiş olsun:rendeer::rendeer::rendeer:

abi çok geçmiş olsun annemizin durumunu iyi olmasına sevindim:cat:

hadi bakalım hayırlısıyla gel insallah. :) plan konusunda muhakkak bilgilendir :cat:

Davut abi geçmiş olsun :rendeer: Durumunun düzelmesine sevindim..

21 :wiinkk:
3 hafta sonra bu gün doğangüneş..
Dönüş günüyle ilgili de benim planlarım var :) Haberleşiriz..

Kardeşim şimdi aldım haberleri, şimdi okuyabildim sayfada..
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.. :rendeer::rendeer:

hepinizden allah razı olsun arkadaşlarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar