Bu foto altına binlerce yorum gelecek diye ayrı yüklememi istediler . buyrun:queen:
![]()
Ajlandan esinlenmişler muzu yerlerken.:queen:
süper bir kahvaltı yapmışınz boğazın eşsiz derinliklerinde,neşeniz sağlığınız daim olsun.
aynı anda muz yiyen insanları ilk kez gördüm fakat aşmışınız süpersiniz vallaha.....:queen::queen::queen::queen:
Pirimiz ümmetide aramızda görmek isterdik,özledik dostum seni ya![]()
Len bunlar harbiden eğlenmişler heeee. Fotolar içinde sağol kardeşiiiim.:rendeer:
eğlenmek ne kelıme muhabbetın dıbıne dıbıne vurduk...
Sende motosikletle teşrif etmişsin Cem.:cat:
inanmıyorum yav bir tane karede bile yokum..eşim inanmayacak gittiğime :mrgreen:
inanmıyorum yav bir tane karede bile yokum..eşim inanmayacak gittiğime :mrgreen:
Pirimiz ümmetide aramızda görmek isterdik,özledik dostum seni ya
kuşadası festivaline geldim yoksa kesin gelirdim kaçmazdı bu kahvaltı hep ünlüler ordaymış vallaha,yaşlı kurt(gürkan),donjuan hel(cem),cadımız(çağla),dragstar dilaver ne muhabbet olmuştur vallaha hiç şüphem yok neyse istanbula gelgiğimde ilk buluşmada görüşürüz.
sen gelmedinki olum niye kandıryon eşini hem madem kandırıyon bizi niye alet ediyon...
Vay izinle giden bir kardeşimiz hocam madem böyle olacağını biliyordun insan girmezmi bir kareye.:mrgreen: Neyse başka foto çekenlerde vardır .Eeeee olmazsada fotoşop nimetlerinden yararlanırsın artık.:queen:
değerli bir arkadaş kıyak yaptı aldık artçımızı katıldık valla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 PM ----------
sen gelmedinki olum niye kandıryon eşini hem madem kandırıyon bizi niye alet ediyon...