Vışıyuvvv Cıyyunnnnm Sesi :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya üstadlar,Geçenlerde Bi yamaha Yzf r1 Gördüm,Sadece 10 Aylık scooter kullanıcısı olarak Pek bilgim yoktur..Sanki adam Sessiz moda almıs motoru,,Okdr güzel ince bi sesle gittiki..Vıuvvv Diye ses çıkarıyodu motor.Oyle bagırdı gurultu..abart bises değil...Mesela bende suzuki an 125 var..İlk gazı biraz verdiğimde o sesi yakalıyorum.Tabi oyle abırtılcak sekılde degıl fakat.Çok hos bı ses..İncecik..Umarım Anlatabılmısımdır o sesi :D

Ses egsozdan çıkmıyo Yani baska biyerden gelio sankı..(Nası çabalıyorum anlatmaya)

neyse bu ses neyın sesidir acaba,Tahmın yurutebılırmısınız.bunu artırma olanagı varmdır.

Sesi Buldum Beyler,Videoyu izleyebilen izlesin...11. Saniye Civarında..Egsozdan cıkan ses Haricinde o dediğim ince ses çıkıyo..Bu neyin sesi,Bunu artırabılme ımkanı varmı

http://www.youtube.com/watch?v=PZcDI_YvyuI

Son düzenleme:
r1 diyosun ya onun sesidir :) ..1000 cc olduğu için 125 likten birazcık daha güzel ses verir:mrgreen:

en son kasa r1 de çapraz kollu krank var yanı normal ss lerden farklı bi sesi olduğunu söylüyolar (ben duymadım)

hatta senin anlattığın sesi anlatan bi video var belki yardımcı olur
araştırırsan bulursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
r1 diyosun ya onun sesidir :) ..1000 cc olduğu için 125 likten birazcık daha güzel ses verir:mrgreen:

Ya tabi ''Birazcık'' daha güzel sesi Benimkinden:mrgreen::mrgreen:

Ya o ince sesi performans egsozla yakalayamayız mı?

aman tanrım ne güzelde bi tanım yapmışınız.dur ilham geldi bobobobbommmmm bobobobomm ahahahahah:D ey allahm yaa ne günlere kaldık komedi ya.

ustam şu sesi ses kaydı yapsana bi :D kendi ağzından:D anlatışın bukadar güzelse o sesi taklit etmeni düşünemiyorum bile:)

eminimki bu adamdan daha iyi yaparsın :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=y8gys4aGffU

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=y8gys4aGffU[/YT]

video ekleyemyrm yhaa:pr::pr:

Son düzenleme:
motorun silindir piston değiştir, 1000cc taktır seninkide çıkarır o sesi veya pahalı gelirse egzosu komple sök onun sesi hiç kalır seninkinin yanında :queen:

standart eksozt vardır o makinada doğal olarak agaaaaaaaa diye değilde vıvvvv ççiiiivvvn diye hızlanır bak bende tarif edemedim:queen:

Ya tabi ''Birazcık'' daha güzel sesi Benimkinden:mrgreen::mrgreen:

Ya o ince sesi performans egsozla yakalayamayız mı?

125 lik motorla bırak performans egzosunu altın kaplama egzos dahi taksan yakalayamassın...şimdi sen bir şahinden ferrari sesi çıkartabilirmisin :mrgreen: ..

Bu başlık, "2009 Yılın topiği" adayımdır.
Kayıtlara geçsin lütfen. :p

GorkeM valla başlığı okyunca benim aklımdaki ses aynen bu o kameranın çektiği motorun uzaması sırasında olan ses..

anlatmak istediğin sesi anladım arkadaşlar bu bizim vitesli makinalarda hani yüksek vitesten düşükk vitese alınca elin debriyajdayken öter ya şanzuman arkadaş onu anlatmaya çalışıyor yüksek cc lerin çoğunda bu var ve bu şanzumandan geliyor..

Bende geçen gün bi java 3.5 gördüm "AAAAAAAAAaaağğğğğğğhhhhhh Iğğğğğhhhhhh" diye ses çıkarıyordu xD..

motorun kalkarken çıkardığı ses aynı luna parktaki oyuncakaların seslerin gibi :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:29 AM ----------

Böyle mi?

[YT]b4ynZCM_fuw[/YT]

Heralde arkadaşın bahsettiği ses motorun tam hızlanıp gittiği sırada çıkardığı ses. aynen şöyle Vışıyuvvv Cıyyunnnnm :mrgreen::mrgreen:

sesi duymuş kadar oldum :p bizim burdada biri 2008 biri 2003 mod. iki tane r1 geçiyo arasıra sesleri aynı öyle:)--->Vışıyuvvv Cıyyunnnnnmm :mrgreen:

jr.

ben anladım arkadaşın dediği sesi. ben de merak ediyorum. eksoz değil de motorun sesi. normal motosiklet motoru sesi gibi çok seri patlamalardan oluşan bir ses gelmiyor. biraz sesli bir elektrik motoru gibi çıkıyor ya da motordan çok spor araba sesine benziyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar