Alırım Anahtarınızı :))

Hoş geldiniz de Ben motorunuza takıldım..... :pr::pr:

Ne güzel motordur mio.... Çok sevdiğim bir scooter.... 3 değişik let göstergesi depo kapağı... Harika bir makina.... Hızlanması da çok güzeldir.... :cat:

İlk başta ki kafa olayı, biz motora başlarken ki zamanda Mio nun olmayışı içindi... Ne kadar şanslısınız... :cat::cat: Valla kesin mio ile başlardım... :p

Sokakta yarvu kedi bulup eve götürmeden yapamazsınız ya o duygula aldım:)ben de çok sevdim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

hadi hayırlısı allah kaza bela göstermesin......................

İnşallah..Hiçbirimize..

Kesinlikle böyle bir planım var..tskr ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

Teşekkür ederim..Latife etmiştim..takılma hem hemşehriyiz biz:)

gerçektenmi hemşeri olduğumza sevindim..tekrar iyi sürüşler dilerim.. bu sitede kalıcı olmanız dilerim :cat:

yarın kahvaltı etkinliği var salı pazarında buluşulacak maltepe tarafına gidilecek..eğer saat 9.30 - 10.00 gibi orada olursan 40-50 motor istanbul mt tayfasını görürsün demiştim :) hoş bende ilk kez tanışacağım milletle :mrgreen:

Ben trafiğe çıkamıyorum henüz:):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

o ünlü hatun kişi sen miydiniz? :p
motorunuz hayırlı uğurlu ola.

he heee:))sağol..

zevkli ve yorucu bir süreç umarım sonuda iyi olur kazasız belasız binersin kolay gelsin

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz, güzel bir başlangıç olmuş. devamı başarılarla gelir inşallah.

yalnız aman dikkat edin, "bu iş tamamdır, ben oldum, piştim, bu işi becerdim" demek işin en tehlikeli kısımlarına gelinmiş demektir. trafik için ustalık ve tecrübe her zaman kazadan uzak olunacağı anlamına gelmiyor. bi tanıdığım var, hayatı motor üstünde geçmiş, çocukluğundan beri motorla büyümüş, bu işin piri diyebileceğimiz birisi. race motorla türkiye'yi dolaşmış. o kadar motor konusunda iyi yani. ama 100 binlerce km tecrübe sahibi bu tanıdığım bir gün sadece bakkaldan ekmek almak için evden çıkıyor ve olmadık bir yerde, virajı dönerken karşıdan gelen otomobille çarpışıyor. ciddi bir tedavi dönemi geçirmek dumunda kalıyor ve vücudu şu an platin dolu.

yani diyeceğim o ki, en usta olmak, mükemmel olmak bile, kendine aşırı güvenip dikkati ve tedbiri elden bırakmaya kadar gitmemeli. trafik kazasında ölen nice ralli pilotları var...

Allah kazadan beladan uzak etsin ve her zaman, ilk günkü acemilik dönemi dikkatinizi eksik etmesin... motorunuzu hep güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

yok hayır gel demiyorum zaten :mrgreen: orada toplanılacak ya sende bizi görürdün manasında :cat:

Yok özenirim ..gelişeyim biraz..öyle katılayım..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 PM ----------

hoşgeldiniz, güzel bir başlangıç olmuş. devamı başarılarla gelir inşallah.

yalnız aman dikkat edin, "bu iş tamamdır, ben oldum, piştim, bu işi becerdim" demek işin en tehlikeli kısımlarına gelinmiş demektir. trafik için ustalık ve tecrübe her zaman kazadan uzak olunacağı anlamına gelmiyor. bi tanıdığım var, hayatı motor üstünde geçmiş, çocukluğundan beri motorla büyümüş, bu işin piri diyebileceğimiz birisi. race motorla türkiye'yi dolaşmış. o kadar motor konusunda iyi yani. ama 100 binlerce km tecrübe sahibi bu tanıdığım bir gün sadece bakkaldan ekmek almak için evden çıkıyor ve olmadık bir yerde, virajı dönerken karşıdan gelen otomobille çarpışıyor. ciddi bir tedavi dönemi geçirmek dumunda kalıyor ve vücudu şu an platin dolu.

yani diyeceğim o ki, en usta olmak, mükemmel olmak bile, kendine aşırı güvenip dikkati ve tedbiri elden bırakmaya kadar gitmemeli. trafik kazasında ölen nice ralli pilotları var...

Allah kazadan beladan uzak etsin ve her zaman, ilk günkü acemilik dönemi dikkatinizi eksik etmesin... motorunuzu hep güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

20 li yaşlarda bu işe girmememin sebebi yazdıklarınızdı..hayat tüm hobilerin üstünde..tskler bu arada

Bu motosiklet aşkı başka güzel geleceklerinde habercisi cinsinden sinyaller veriyor. Şayet siyahatmaca arkadaşamız uzun metraj kurgu senaryo yazmadıysa :silent:. Şimdiden Hayırlı olsun ve tekerlerinizi melekler döndürsün.:)

Hoşgeldin arkadaşım.Motorun hayırlı olsun.Siyahatmaca senin için bir başlık açmış ve scooter tavsiyesi istemişti.Hatırladığım kadarıylada tavsiyen eden olmamıştı.Şirin ve kaliteli bir makina.Sitede baya bir arkadaşımızda kullanıyor bu modeli.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

aman aman mio yu google görsellerden araştırdımda ne kadar tatlı gerçekten de iyi bir seçim aynı yavru kedi :D maşallah Allah c.c. kazasız belasız binmek nasip etsin.

acaba bu reng mi sizinkide

bu arada kaskta montta eldiven ve benzeri koruma ekıpmanlarıda almışşınızdır inşallah:cat::rendeer:

eğitimlerden sonra artık sokaklarda tin tin tin tıngır tıngır gezersiniz :d yavru kedi ile kolay gelsin he bu arada aramızada hoş geldiniz sefalar getirdiniz. cesaretinizden dolayı sizi kutlarım .

aramıza hoş geldin... kalıcı olacağına ve renk katacağına inanıyorum...

bu gün servisteydim ve MİO gördüm... bindim ama bana çoook ufak geldi:):)

güzel ve şirin motor,2 gün öncede bağdat cd.'nde bir bayan kullanıyordu... bayaa bi dikkat çekiyor hani!!!!:)

umarım yarın sabahki kahvaltıya gelirsiniz,en azından artçı olursunuz.....

motosiklet camiiasına,aramıza hoş geldiniz öncelikle..Kendinize olan güveniniz takdire şayan..tebrik ederim :rendeer:Kazasız,keyifli sürüşler diliyorum bundan sonraki 2 teker hayatınızda..

Hoşgeldin arkadaşım diğer arkadaşların dilek ve temennilerine katılıyorum bende. ALLAH kaza bela vermesin hiç kimseye inşaALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar