hadi hayırlısı allah kaza bela göstermesin......................
Hoş geldiniz de Ben motorunuza takıldım.....r:
r:
Ne güzel motordur mio.... Çok sevdiğim bir scooter.... 3 değişik let göstergesi depo kapağı... Harika bir makina.... Hızlanması da çok güzeldir.... :cat:
İlk başta ki kafa olayı, biz motora başlarken ki zamanda Mio nun olmayışı içindi... Ne kadar şanslısınız... :cat::cat: Valla kesin mio ile başlardım...![]()
hadi hayırlısı allah kaza bela göstermesin......................
Kesinlikle böyle bir planım var..tskr ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------
Teşekkür ederim..Latife etmiştim..takılma hem hemşehriyiz biz![]()
yarın kahvaltı etkinliği var salı pazarında buluşulacak maltepe tarafına gidilecek..eğer saat 9.30 - 10.00 gibi orada olursan 40-50 motor istanbul mt tayfasını görürsün demiştimhoş bende ilk kez tanışacağım milletle :mrgreen:
o ünlü hatun kişi sen miydiniz?
motorunuz hayırlı uğurlu ola.
Ben trafiğe çıkamıyorum henüz![]()
yok hayır gel demiyorum zaten :mrgreen: orada toplanılacak ya sende bizi görürdün manasında :cat:
hoşgeldiniz, güzel bir başlangıç olmuş. devamı başarılarla gelir inşallah.
yalnız aman dikkat edin, "bu iş tamamdır, ben oldum, piştim, bu işi becerdim" demek işin en tehlikeli kısımlarına gelinmiş demektir. trafik için ustalık ve tecrübe her zaman kazadan uzak olunacağı anlamına gelmiyor. bi tanıdığım var, hayatı motor üstünde geçmiş, çocukluğundan beri motorla büyümüş, bu işin piri diyebileceğimiz birisi. race motorla türkiye'yi dolaşmış. o kadar motor konusunda iyi yani. ama 100 binlerce km tecrübe sahibi bu tanıdığım bir gün sadece bakkaldan ekmek almak için evden çıkıyor ve olmadık bir yerde, virajı dönerken karşıdan gelen otomobille çarpışıyor. ciddi bir tedavi dönemi geçirmek dumunda kalıyor ve vücudu şu an platin dolu.
yani diyeceğim o ki, en usta olmak, mükemmel olmak bile, kendine aşırı güvenip dikkati ve tedbiri elden bırakmaya kadar gitmemeli. trafik kazasında ölen nice ralli pilotları var...
Allah kazadan beladan uzak etsin ve her zaman, ilk günkü acemilik dönemi dikkatinizi eksik etmesin... motorunuzu hep güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
Bu motosiklet aşkı başka güzel geleceklerinde habercisi cinsinden sinyaller veriyor. Şayet siyahatmaca arkadaşamız uzun metraj kurgu senaryo yazmadıysa :silent:. Şimdiden Hayırlı olsun ve tekerlerinizi melekler döndürsün.![]()
Bu motosiklet aşkı başka güzel geleceklerinde habercisi cinsinden sinyaller veriyor. Şayet siyahatmaca arkadaşamız uzun metraj kurgu senaryo yazmadıysa :silent:. Şimdiden Hayırlı olsun ve tekerlerinizi melekler döndürsün.![]()

Karda leke var biz de yok..:cat: