Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bide servisi aradım yolda kaldım dağın başı falan dedim uzak gelemeyiz oraya kadar dediler ee napcam burda ben dedim artık başının çaresine bak yarın getir hallederiz dedi gelmeleri gerekmiyidi :silent:

yol yardım zırt pırt seyleri yoksa gelemezler gelselerde buyuk ihtimal ucret isterler:farao: sen orada temizlet 10 tl gibi olması lazım sonra 97 oktan benzin al ve bir dene bizim dememizle anlayamassın ddene ve gör performansı sonra tekrar istediğin oktanda benzin alırsın.:bounce:
seervise de ugra ama unutma bir arızayı yılda 3 den farklı arzaları yılda 6 dan fazla yaparsa motoru yenisiyle değiştirme hakkın var.:cat:

yarın bi deniyim artık direkt benzin alıp gitmeye bakiyim büyük ihtimal bi sorun olmaz umarım yani inş :silent:

beyler bayanlar bu pazar kadıköyde 2008 model kırmızı renkli bir cbr 125 bakıcam içinizde bana yardımcı olcak kimse var mı?ciddi ciddi anlasmaya gidicem yanımda uzman birinin olması cok iyi olur dönüste yemekler benden tabiki ;) herkese simdiden tsk.

belki haklı olabilirsin ama dedigin motor en saglam en hızlı 125cc arkadasım 150km yi sürekli görüyor gecenler sanırım hafif yokusta ruzgarsı bır ortamda 170km görmüs cbr 125 hız rekoru sanırım :cherry:
motor 31 bin kmde...

ozaman rekoru ben kirdimm 175le cbr 125:D
we işde yeni egzostumm

Son düzenleme:
metalik sprey boyalar var duck bunlar güzel .Pek fazla uğraştırmıyor fakat ben boyayı oto boyası satan yerde hazırlattım ve bunun için komprosör şart :wiinkk: .Fakat sen boya alıp attıra bilirsin .sprey boyanın Metalic mavi ,gümüş , kırmızı ve birda altın sarısı vardı . sadece arka grenaja sprey metalik gümüş attım üzerine vernik geçtim .

Komprosör kaçlık sendeki?Sticker yerine neden şablonla airbrush yapmadın çok daha iyi bi görüntü olurdu?

Ayrıca sprey boyayı akrilik yada sentetiğin üstüne vururken boyanın içindekilere dikkat et akrilik sentetiği keser haberin olsun ilerde pişman olursun.

Sakın sprey boya vurmayın bence motora.Boya atılması için önce vernik kazınmalı sonra boya kazınmalı astara indikten sonra son bi kez 1500 ölü zımpara ile zemin düzlenip öyle boya atılmalı buda sprey değil akrilik yada sentetik boya ile yapılmalı yani bilen birine yaptırın spreyi alıp boyamak hem boyaya zarar verir hemde kullandığınız sprey boya kaliteli değilse var olan boyayı da verniğide kaldırır pul pul dökülür.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

ozaman rekoru ben kirdimm 175le cbr 125:D
we işde yeni egzostumm

Şu 175i gördüğünde bi dahakine bi videoyla çekte bizde görelim 175 yapıyo mu bu motor?Aparat yok falan deme hiç bişey yapamazsan telefonu koli bandıyla tuttur çek nolursun ölmeden göriyim ben bu motorun 175 yaptığını.Bi de merak ediyorum kaç bin devir çevirirken gördün sen bu hızı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 AM ----------

yol yardım zırt pırt seyleri yoksa gelemezler gelselerde buyuk ihtimal ucret isterler:farao: sen orada temizlet 10 tl gibi olması lazım sonra 97 oktan benzin al ve bir dene bizim dememizle anlayamassın ddene ve gör performansı sonra tekrar istediğin oktanda benzin alırsın.:bounce:
seervise de ugra ama unutma bir arızayı yılda 3 den farklı arzaları yılda 6 dan fazla yaparsa motoru yenisiyle değiştirme hakkın var.:cat:

97 oktan alınca noluyo bana bi açıklar mısın?Motorda tam olarak ne işe yarıyo oktan ne demek 95 97 arası fark ne lütfen bunları bi araştır bana açıkla?

170 mi?
imkansız ya motor bloguna birşeyler yapılmış yada takometrede sorun var yokuş 60 derece olcak ve aynı yönde bir rüzgar escek blki olur(Dünyada böyle bi yer ve ruzgar akışı yok)

Ben cbr125 e laf etmiyorum ancak su zamanda bile verilecek para budur bende alacagım 1-2 hafta içinde ancak olacak olan bu

O şartlarda bile göremez devir kesici denilen bi teknoloji harikası var bu makina da işte Türk insanı alıp 125lik motoru haşat etmesin ben daha hızlı gitcem diye falan.Devir kesici devreye girdikten sonra en fazla debriyajı çeker beklersin motorun hızlanmasını oda yokuşun çok dik olması lazım.Hadi diyelim devir kesici iptali uyguladın o zamanda motoru eline alırsın zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 AM ----------

240 gören rx kingden sonra forumda yeni bir rekor ::fool::

Görkem sizin gördüğünüz kaçtı her halde rekor hala sizde?

186.4 :queen:

Bi de burda praetorian diye bi çocuk vardı... 190 yaptım demişti ama sonradan km göstergesiyle oynadığı ortaya çıktı. :p

Son düzenleme:

:queen::queen::queen::queen::queen:Allahtan 1000rr topiği falan değil ses hızına çıkıcaz yoksa

Ben olduğum yerde 200 yaptım isterseniz bi daha yapabilirm gösterdeye giden solda aşagıda bi kablo war onu motoru azcık ittirirken değdirin soketine kadran karşıya atıyo kendini:D

Son düzenleme:
Super Moderator
186.4 :queen:

Bi de burda praetorian diye bi çocuk vardı... 190 yaptım demişti ama sonradan km göstergesiyle oynadığı ortaya çıktı. :p

Arkadaşım lafını tart da konuş:p Praetorian 190 yaptığında arkasında ben vardım, bizzat şahidim, arkada da Muzaffer abi vardı bizim, apaçilik olsun diye 3 kişiydik o anda motorda:p

Komprosör kaçlık sendeki?Sticker yerine neden şablonla airbrush yapmadın çok daha iyi bi görüntü olurdu?

Ayrıca sprey boyayı akrilik yada sentetiğin üstüne vururken boyanın içindekilere dikkat et akrilik sentetiği keser haberin olsun ilerde pişman olursun.

Sakın sprey boya vurmayın bence motora.Boya atılması için önce vernik kazınmalı sonra boya kazınmalı astara indikten sonra son bi kez 1500 ölü zımpara ile zemin düzlenip öyle boya atılmalı buda sprey değil akrilik yada sentetik boya ile yapılmalı yani bilen birine yaptırın spreyi alıp boyamak hem boyaya zarar verir hemde kullandığınız sprey boya kaliteli değilse var olan boyayı da verniğide kaldırır pul pul dökülür.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

Şu 175i gördüğünde bi dahakine bi videoyla çekte bizde görelim 175 yapıyo mu bu motor?Aparat yok falan deme hiç bişey yapamazsan telefonu koli bandıyla tuttur çek nolursun ölmeden göriyim ben bu motorun 175 yaptığını.Bi de merak ediyorum kaç bin devir çevirirken gördün sen bu hızı?

mutlatisli video aparatim war 10.8 video kameram war....hatta cekilmiş videom bile warr sen hala 170 yapdigina inanmiyosunnn:cherry:
hatta cbr 125in yada gt250rin warsa buyur cıkalim yolaa tabi atalim ruhsatlarida ortaya hodri meydann:D:D:D
olmeden gor 170i:D

Arkadaşlar ön far ampulleri ne kadar ?

Birde yan sanayi olarak ön sinyal birşey önerirmisiniz ?

ön far ampulü 5 tl idi en son OSRAM marka .. sahibinden e bi bak istersen yan sanayii sinyal için güzel modeller var

arkadaşlar cevap alamadım hala ama bu cbr 125 e beyaz ampul takılıyormu h4 tipi filan ? birde park lambası varmı bu cbr 125 in?

mutlatisli video aparatim war 10.8 video kameram war....hatta cekilmiş videom bile warr sen hala 170 yapdigina inanmiyosunnn:cherry:
hatta cbr 125in yada gt250rin warsa buyur cıkalim yolaa tabi atalim ruhsatlarida ortaya hodri meydann:D:D:D

Video yu koysana link halinde.Kaç bin devirde gördün sorusunun cevabını alamadım ben?Bursa dasın ist.e geldiğinde ara 0535 477 10 51 beklerim evin tapusunu bile koyarım sen o makinayla beni geç ben motoru bırakcam ok:wiinkk:

Ama şunu bil ben stok cbr la gelmicem 170 görmüyo ama gidiyo yinede,biz silindir hacmini büyüttük yine 170 göremedik sen nasıl gördün merakla bekliyorum seni bendeki motorda işlemeli üst kapak falan filanda var kendi motorum değil ayrıca belirtiyim ama ben benim ruhsatı koyarım ortaya ok.

Bekliyorum videonu...

bu forum bile bile ölüme gidiyo :queen::queen:

gokmen arkadasim 2 tane sahidim vardi benim 190 yaptigimda videosu vardi da
cep telefonumdaydi calindi telefon..
iyi para vermistim o telefona , neyse sapmayalim benim motorun rodaji cok iyiydi
ilk gunden bastim iyice acilsin diye..
ben 190 yaparken olcan138 kameraya cekiyodu muzaffer abi de bizi ceken ferrarinin ipine tutunuyordu hatta..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar