metalik sprey boyalar var duck bunlar güzel .Pek fazla uğraştırmıyor fakat ben boyayı oto boyası satan yerde hazırlattım ve bunun için komprosör şart :wiinkk: .Fakat sen boya alıp attıra bilirsin .sprey boyanın Metalic mavi ,gümüş , kırmızı ve birda altın sarısı vardı . sadece arka grenaja sprey metalik gümüş attım üzerine vernik geçtim .
Komprosör kaçlık sendeki?Sticker yerine neden şablonla airbrush yapmadın çok daha iyi bi görüntü olurdu?
Ayrıca sprey boyayı akrilik yada sentetiğin üstüne vururken boyanın içindekilere dikkat et akrilik sentetiği keser haberin olsun ilerde pişman olursun.
Sakın sprey boya vurmayın bence motora.Boya atılması için önce vernik kazınmalı sonra boya kazınmalı astara indikten sonra son bi kez 1500 ölü zımpara ile zemin düzlenip öyle boya atılmalı buda sprey değil akrilik yada sentetik boya ile yapılmalı yani bilen birine yaptırın spreyi alıp boyamak hem boyaya zarar verir hemde kullandığınız sprey boya kaliteli değilse var olan boyayı da verniğide kaldırır pul pul dökülür.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------
ozaman rekoru ben kirdimm 175le cbr 125

we işde yeni egzostumm
Şu 175i gördüğünde bi dahakine bi videoyla çekte bizde görelim 175 yapıyo mu bu motor?Aparat yok falan deme hiç bişey yapamazsan telefonu koli bandıyla tuttur çek nolursun ölmeden göriyim ben bu motorun 175 yaptığını.Bi de merak ediyorum kaç bin devir çevirirken gördün sen bu hızı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 AM ----------
yol yardım zırt pırt seyleri yoksa gelemezler gelselerde buyuk ihtimal ucret isterler:farao: sen orada temizlet 10 tl gibi olması lazım sonra 97 oktan benzin al ve bir dene bizim dememizle anlayamassın ddene ve gör performansı sonra tekrar istediğin oktanda benzin alırsın.:bounce:
seervise de ugra ama unutma bir arızayı yılda 3 den farklı arzaları yılda 6 dan fazla yaparsa motoru yenisiyle değiştirme hakkın var.:cat:
97 oktan alınca noluyo bana bi açıklar mısın?Motorda tam olarak ne işe yarıyo oktan ne demek 95 97 arası fark ne lütfen bunları bi araştır bana açıkla?