Motosiklet Eğitmeni
:queen::queen::queen::queen:
Coq a da haber verin..... :queen::queen:
Bekleyin; ben çekirdek alip geliyorum.
On siradan yerimi ayirin lutfen.
:queen::queen::queen::queen:
Coq a da haber verin..... :queen::queen:
adam edilebilir mi?öneririmisin?ilk motorum olacak daacemiyim
sen anlarsın bu işlerdenkendin toplasan kaça verirdin?:silent:
Öteki konusu uçmuş arkadaşın... Yazık o kadar yazıya
Bunun da geleceği o gibi....![]()
Yaaa serkocan sen yine mi geldin? Anlaşıldı motorunu satana kadar kurtulamayacaz senden :mrgreen: Öyle bir reklam yapıyorsun ki motoru 10000 TL altına satarsan yazık olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------
serkotek, eemrullahh, osmaniyeli... tüm king hayranları burada yaww, bu akşam da eğlenceli geçecek desenize :queen:
125cc 60hp gücündeki MotoGP motorları ancak 230 km/h sürat yapabiliyorken 20hp gücündeki bir motorun 240 km/h sürat yaptığını nasıl iddia ediyorsun? Yok abi senin ayağın yerden kesilmiş, alçaktan değil bayağı yüksekten uçuyorsun. Senin bahsettiğin motorun teknik özellikleri aşağıda ve son hızı 175 km/h. Bu motor 240 km/h sürate çıksa rüzgar direncinden paramparça olur çünkü hiçbir aerodinamik özelliği yok, haa bir de Çin malıüstündeki sürücüye baglı olarak çok yüksek hızlara çıkabilr rx z serisinin 240 gördügünü biliyorum...
Serkocan bu motorun kendi sınıfında rakibi yok, hatta 300cc ye kadar tüm motorları deler diye bir iddiası vardı ya ben ona takıldım. Yoksa motor kötü görünüyor ama iyi gidiyor olabilir, az gelişmiş ülkelerde insanların hayallerini de süsleyebilir ona birşey diyemem. Ancak "rakipsiz" kelimesi çok iddialı bu motor için, bunu test etmeye gerek yok, veriler ortada, herkes bu farkı hesaplayabilecek kadar matematik bilir yani..övdüğüm filan yok beni katma
tutmuşsun aprillia yı koymuşsun aprillia yı ben bile biliyorum düşün o kadar yani
bu motorun tek avantajı kötü görünüp iyi gitmesi
haa bir de Çin malı
]
Hayır abi yanlışım yok, bu motorun çok çeşit modeli var, çok az bir serisi harbi Japon, diğerleri Hint ve Çin malı. Zaten Hindistan, Endonezya, Malezya gibi ülkelerde kullanılmasının nedeni de budur. Oralar için üretilmiş bir motordur, araştırırsan öğrenirsin. Örneğin Honda Kinetik ilk çıktığında Japon üretimliydi, kullandığı karbüratör Japon malı idi, sonraları Hint malı üretim devreye girdi. Bende 1990 model vardı, sonradan çıkanlardan daha iyi gidiyordu oradan biliyorum.boy usta bir yanlışın olabilir...KING serisi made in has Japon malıdır...
@mete_han
Hayır abi yanlışım yok, bu motorun çok çeşit modeli var, çok az bir serisi harbi Japon, diğerleri Hint ve Çin malı. Zaten Hindistan, Endonezya, Malezya gibi ülkelerde kullanılmasının nedeni de budur. Oralar için üretilmiş bir motordur, araştırırsan öğrenirsin. Örneğin Honda Kinetik ilk çıktığında Japon üretimliydi, kullandığı karbüratör Japon malı idi, sonraları Hint malı üretim devreye girdi. Bende 1990 model vardı, sonradan çıkanlardan daha iyi gidiyordu oradan biliyorum.
abi çok inatsın onu gördüm:cherry:
yarışlarda da böyle rekabetçi misin
bu motorun Türkiye ye gelenlerinin hepsi civatasına kadar japon ama