herkese selam arkadaşlar vites geçiş süratleri en sağlıklı nasıl ya bastıkça gidiyo makine hiç durmuyo en ekonomik nasıl giderim yani abicim 2.viteslede 100 oluyo 5.viteslede tecrübeleriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 PM ----------
ledo arkadaşım harika olmuş makina daha heybetli durmuş
mrb.abi ben dünkü 400 kmlik yolda kullandığım vites aralıkları şöyleydi.85-115 km/h arası 4. viteste gittim,115 ve üstünde 5. vitesti kullandım yani düşük devirde gittim,tabi bazen sert kullanımada geçtim arada.Ama 5. vites düşük devir 125-130km/h civarı hem motor hemde benim için en güzel ve rolanti seviyesiydi.maksimumda 175km/h çıkabildim (arkadaki büyük çanta rüzgara karşı çok şiştiğinden dolayı....)Sonuç olarak kütahya çıkışında depoyu ağzına kadar fulleyip.. sıfırladığım "trip A" göstergeside 200 km sonunda tekrar benzinliğe girdim ve tekrar fullettim.Yaklaşık 27TL 95 oktan aldı.200 km yi 27tl, yani km'de 135krş oluyor.Kurşunsuz bu aralar 3.100 devirmeye başladı bile...
Son düzenleme: