Arkadaşlar Hyosung'un fabrika çıkışı kullanmış olduğu lastikleri hemen kötülemeyin. Shinko çoğu marka kadar kalitelidir
Arkadaşlar uygun fiyatlı kaliteli lastik almak isterseniz Maxxis diyebilirim. Kullanmadım ama GT 650 S i olan bir arkadaşım için internette araştırdık yabancı siteleri. Fiyatına göre çok başarılı diyolar ki Amerikada falan Michelline fiyatına yakın satılmasına rağmen. Türkiyede ise yarı fiyatına satılıyor. Arkadaşa yakında alıcaz. Onun fikirlerini yazarım.
Biz GT 650 için sorduk ama liste sahibinden.com da var. Biz İzmirde Özgül motordan alacağız. Eğer sahibinden.com da aratırsan orda fiyat listesi var. Sahibinden.com da maxxis diye aratırsan bulursun.
Çanta taşıma demiri ihtiyacı olan varmı arkadaşlar.
Vaaaarrrr![]()
arkdaşlar dün motorumu teslim aldım birazda acemi olduğum için pek kavrayamadım fakat şöyle bir durum var motorun gaz ayarı acaip hassas 1/3 gaz verdiğimde 4 - 5 bin deviri buluyor 2/3 gaz verdiğimde 7 - 8 bin deviri buluyor yarım yani 1/2 gaz verirsen redlineye giriyor motor An125 Suzukiden indim bu normalmidir yoksa An125 e alıştığım içinmi garip gelio çünki gaz ayarını yapamıyorum milim milim gaz verip kapıyorum çok zor oluyor :silent:
ozzzz80
Ben sadece titreşimine birşey diyeyim Cbf150'den titreşimi fazla çünkü cbf'te titreşim yok.Bu arada o km çok değil motora temiz binildiyse hor kullanılmadıysa birşey olmaz.
Motoru kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler onlar cevap versin.