hal hatır sorduğun yok ticarethaneye çevirdin burayı:farao:
Şampiyon takıma, şampiyonlar liginde başarılar dilerim
ARKADAŞLAR
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun
inanın böyle bir günde yazdığınız dileklerinizi okumak bile moral verdi bana
olay sonrası yanıma ilk gelen HAKANGÜLER ve MyMoon MERT kardeşlerime ayrıca teşekkür ederimki o anda bana destek oldukları için
kazada trafik kuralı olarak kusurum yok
fakat bir insana çarpmanın verdiği moral bozukluğu devam ediyor...
şu anda daha fazla bir şey yazamıyorum ama yarın sizlere daha detaylı yazacağım
slm millet....herkeze iyi haftalar diliyorum....kumof olayı için organize olunacakmı ..yoksa herkez kafasına göremi takılacak...:cherry:
abicim ben bucadayım şu anda ama zaten şu anda hergün pansumana gidiyorum egsozun yaktığı yer iltihap fln kapmış biraz sorunluymuş onun için cumaya kadar hergün pansumana hastaneye gidecekmişim: (ama çok teşekkür ederim yani bana ilaç getirmeyi düşündüğün için![]()
mutafa arkadaşım çok geçmiş olsun.allah beterinden korumuş bunada şükür diyelim.motor bir şekilde hallolur.sizlere birşey olmasın.varsa yapacagımız birşey söyle arkadaşımARKADAŞLAR
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun
inanın böyle bir günde yazdığınız dileklerinizi okumak bile moral verdi bana
olay sonrası yanıma ilk gelen HAKANGÜLER ve MyMoon MERT kardeşlerime ayrıca teşekkür ederimki o anda bana destek oldukları için
kazada trafik kuralı olarak kusurum yok
fakat bir insana çarpmanın verdiği moral bozukluğu devam ediyor...
şu anda daha fazla bir şey yazamıyorum ama yarın sizlere daha detaylı yazacağım
iyi akşamlar izmir mt:rendeer:
[/COLOR]
benim için sorun olmaz kardeşim ama hastaneye gidiyorsan.onlar daha iyisini bilir.çok geçmiş olsun.biran önce aramızda görmek dilegiyle:rendeer::rendeer::cat
yavaş yavaş iyileşmeye başlıorm dr. bugün haftasonu sargıları alırız dedi: ) ama bu sefer montsuz binmeye korkuyorum ve mont almam lazım.fiyat aralığı olarak 120-220 düşünüyorum sizin bildiğiniz kaliteli ve uygun mont satan yerler var mı(montta bnm için en önemli iki şey gerçekten korumalı olmalı ve güzel görünmeli: ) ) nerelere bakmamı önerirsiniz ve belirttiğim fiyat aralığında alınabilecek tavsiye ettiğiniz markalar nelerdir?tabi en önemli şey de şu bu fiyat aralığında güzel bi mont bulunabilr mi?yada daha ucuza: ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------
çok teşekkür ederim düşündüğün için ama dediğim gibi işte arkadaş saolsun motorla götürüyo beni hastaneye.. yakında geçecek zaten. en kısa sürede aranızda olmak istiyorum
Hayırlı geceler arkadaşlar:rendeer:
Umarım herkes afiyet ve sıhhate dir....
Arap'ın kazasını merak eden arkadaşlara Mustafanın gıyabında ben cevap vereyim.
Arap Kadri gayet iyi, Kendisinde bir şey yok gel gelelim Rosinante biraz makyaj olmak üzere Doğa'ya teslim edildi. Kazaya neden olan şahıs ta iyi halde zira çok şiddetli bir çarpma olmamış allahtan.
Hayırlı geceler arkadaşlar:rendeer:
Umarım herkes afiyet ve sıhhate dir....
Arap'ın kazasını merak eden arkadaşlara Mustafanın gıyabında ben cevap vereyim.
Arap Kadri gayet iyi, Kendisinde bir şey yok gel gelelim Rosinante biraz makyaj olmak üzere Doğa'ya teslim edildi. Kazaya neden olan şahıs ta iyi halde zira çok şiddetli bir çarpma olmamış allahtan.
geçmiş olsun mustafa kardeş sana çarptığında adam çok hızlıymış öyle duydum :mrgreenmoralin düzelsin diye takılıyorum :wiinkk
![]()
iyi geceler herkese. uzun zamandır izmir-mt den koptum. Ama yazında gelmesiyle güzel organizasyonlarda tekrar hep beraber olmak ümidiyle.. Bugün küçük parkta bi fazer gözüme ilişti, plakası tanıdıktı teras cafe toplaşmasında tanışmıştık ancak hem benm zayıf hafızamdan hemde ogün birsürü kişiyle tanışmamdan dolayı ismini hatırlayamadım abimizin... turkuazın yanındaki spor slonunun önündeydi motür. Yanlış görmediysem eğer turkuazdı mtli abim. Eğer yine orda olursa birgün yanına uğramak isterim.
Bizden de istanbula Günaydın.....İstanbuldan günaydınlar İzmir mt.:rendeer:
günaydınİstanbuldan günaydınlar İzmir mt.:rendeer:
izmir daha uyanamadı,Alestaaaaaaaaaaaa,herkese hayırlı işler bol kazançlar,kazasız sürüşler dilerim,Adanadan sevgilerlee:rendeer:
ARKADAŞLAR
güzel dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim
kaza amcanın orta refüjdeki bodur ağaçların arkasından aniden önüme çıkması ile oldu
(yaya geçidinden 20m. ilerde bir yer)
amca önüme çıktığında aramızada 10-12 metre vardı
ki beni gördüğünde ileri ve geri adımlar attı :cyclopsan
sonrasıda malum....çarpdık :farao:
amcanın hastaneden gelen raporunda 121 pro. alkollü olduğu
trafik raporunda ise kusurun tamamen onda olduğu yazıyor (ki bende kusur olmadığını biliyorum)
ama daha önce dediğim gibi
bir insana çarpmanın verdiği huzursuzluğu atamadım daha üstümden
biricik sevgilim ROZİNANTEye gelince
ön far ve far grenajı kırık
servisinde istirahat ediyor şu an için![]()
Hocam büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.