240 fazla uçma be arkadaşım
Zaten hafif motor uçup gitmeyelim istersen![]()
bu arada ilgilenlere duyurulur satış bölümünede açıcagım konuyu ...satlık 135 orjinal ayarlı king mevcuttur en iyi fiyatı verene bırakıcagız... bilgilerinize...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------
dedigim gibi binenler bilebilr bu motorları üstündeki sürücüye baglıdır kaç km yapıcagı sıkı tutunamayan ve acemi olan kanatlanır... bir abartı gibi gelsede söylediklerim... sadece dene derim :wiinkk:
dostum ne kadar ve nasıl bir motorcusun ne bilrsin çözemedim...Bundan önce rx kullanıyordum
Forumda çoğu kişide bilir..
Kendimde motosiklet tamircisiyim ama nedense ben hiç 170-240 yapamadım
Ufak atın arkadaşım 240 gören rx yoktur kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmayın :queen:
üstündeki sürücüye baglı olarak çok yüksek hızlara çıkabilr rx z serisinin 240 gördügünü biliyorum...
240 mı??? Yavaş git düşersin :queen::queen::queen::queen:
Şu foruma yeni üye olanlardan bazıları neden ben onu yaptım ben bunu yaptım diye sallama gereği duyuyor anlamıyorum..
Acaba ilgi çekmeye mi çalışıyorlar
Ayrıca görüp görebileceğin derken dikkatli ol
Emin ol resimlerini gördüğün efsanelere binmeyi bırak sahibi olmuşumdur :queen:
acemi ve sıkı tutunamayanların düştügünü ve uçtugunuda gördüm dostum ...
bende kawasaki zzr1100 de mevcut sadece 300 yaptım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------
bilmem anlatabiliyormuyum ...![]()
ExTReMa nın yeri uzak o trakya da buraya gelemez bak ben seni bir arkadaşima gönlendireyim sen git ona söyle benim motorum 240 yapıyor diye...
adı:farafillo mustafa yarişciysan tanırsın işyeri de cinderesinde
bu formda öyle sokak veya otoban yarişcisi bulamasın...
ben ve arkadaşlarımda var bulmak sorun degil anlaşmak sorundur dostum
bendeki çok bakımlı ve temiz 190 km hız aldım honda civic ile kapıştırıyoruz bazen geçebilen yok henüz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 PM ----------
bu notorları binenler ancak çok iyi bilebilr rakipsizdir iyi ayarlandıgında fazla benzin yemez...
üstündeki sürücüye baglı olarak çok yüksek hızlara çıkabilr rx z serisinin 240 gördügünü biliyorum...iki zamanlı oldugundan evt 4 zamanlıya göre biraz çok yakar ama sesi gidişi ve üzerinizdeki hayran bakışlar buna deger sanırım ... hadi tüm rx tutkunları buraya toplanın fikirlerinizi görüşlerinizi yazın... en güzel bilgi paylaşılanıdır ...
antepli ise yarışçı ise tanırız da buluruzda ... zaten bir yerde sesimizi duymuştur geçer iken yakınlarından yada yanından :cherry::cherry::cherry:...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
ve bir ayrıntı 240 ben ve benim rx yapmıyor... dikkatli okur iseniz daha kolay ve güçlü iletişim saglanıcaktır dostum aydemir ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------
burayı mesela ...![]()
slm millet ben geldim rx dediniz mi benim için akansular durur