vatan borçundan sonra tekrar merhaba

herkese selamlar.
uzun bir süredir formu takip ediyorum ama önceleri okuldan dolayı daha sonra askerlik den dolayı aktif bir şekilde katılamıyordum.
Ilgaz İlçe jandarma komutanlığında askerlik yaptıktan ve çok şükür teskeriyi aldıktan sonra tekrar aranızda olmak cok güzel.

motor sevgisi cok başka bişey bunu motorumdan uzaklaştıkça daha iyi anladım.
büyükçekmeceden aranıza katılıyorum.umarım bundan sonra gezilerde organizasyonlarda görüşür ve tanışırız. herkese slmlar ....

kimyacı hoşgeldin...sen çekmecenin neresindendin??? hatırladıysan siteden tanışmıştık:wiinkk:

Super Moderator
Hoşgeldin... Hoş döndün...:rendeer:

Hiç haberim yoktu askerlik olayından da... Geçmiş olsun.:)

Bir dahaki buluşmanın Yalova'dan önce olmasını umarım artık.:)

balbar teşekkür ederim. tabiki hatırladım :) cadde ve sokak adlarını pek bilmiyorum ama yücebulut market' in çaprazında yamaçtaki evlerde oturuyorum. fırsatın olursa tanışalım hem birazda turlarız.

olcan138 askerlik olayı bir anda gerçekleşti bende biraz afalladım ama en sonunda bitti. bence de yalovadan once buluşalım zaten uzun süredir hayırsız davranıyorum bu konuda :) en yakın zamanda görüşmek ümidiyle.

tamam cuma akşamına bi aksilik çıkmazsa buluşalım....sahilde gittiğim bi yer var birada ısmarlarım sana :cat: ben sana teli özelden yazarım sende yaz
hem senin şu egsozuda merak ediyorum kardeşim gerçi şu an için yaptıramam ama neyse

Motosikleti
Hornet
ÖnceLikle aramıza tekrardan hoşgeldin:)Sonrasında ise bende Büyükçekmecedeyim:queen:

AYBERK , Emrah.ark , siyahatmaca cok teşekkür ederim arkadaslar.tekrar aranızda olmak cok güzel:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bende çankırıda yaptım askerliği. ılgazada bir kere gelmiştik tsk kış sporları merkezine,baya soğuk bi yerdi ama o temiz havaya değer.
sana geçmiş olsun, şu an askerliği devam edenlerinde Allah yardımcısı olsun.

hadi geçmiş olsun diyelim ozamn kardeşim.hayırlısıyla buradasın artık ...tanışırız inş...

arkadaşlar hepinize cok teşekkür ediyorum umarım en yakın zamanda görüşür ve kaynaşırız.:cat:

hoşgeldin...selam ve sevgiler...herşey bir rüyaydı...uyandın bitti...kabus diyelim...en azından benim 18 ayım kabustu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar