Anadolu yakasından gelecek başka kimse yok mu yav? Bir tek biz mi varız bu tarafta?
küsmeyin bana arkadaşlar.. çok feci bir dönem bu dönem.. ayrıca size bir haber daha.. tayinim çıktı ben gidiyorum balıkesir fatih ilköğretim okulu müzik öğretmeniyim şu andan itibaren.. neyse ilk buluşmada konuşuruz..
canantas merhaba, bilgilerin için teşekkür ederim.Yapılan malzemenin niteliği ve kaça mal olduğunu da öğrenebilirsem gelecek hafta gidip yaptırabilirim.Fotoğraflar birkaç açıdan olusa sevinirim..Kalın sağlıcakla..

[/UR

program nedir? bende sonradan yapışabilirmiyim.. murat dün seninle konuştuktan sonra feribotla karşıya geçtik çınarcığa gittik ama beni kesmedi.. bende biyerden katılsam olmazmı sizehiç değilse 1saat yüzünüzü görürüm sonrada döneriz beraber..
devrim yoğunluktan görüşemiyoruz ama hepiniz aklımdasınız hep.. sene sonu konserlerinden nefes alamıyorum.. amaaaaaaa güzel bir haberim var artık pazar günleri artık bitti.. istifamı verdimkursu bıraktım
sabah erkenden sizinleyim artık
haftaya pazar tam kadro büyük bir buluşma yapsak.. olmazmı ?
![]()
![]()
![]()
R_E_B_E_L nazar boncuğu tak abi. yeni gibi olmuş motorun
Bugün 11:29 AM
queequeg, devrim teşekürler.Koray nazar boncuğunu banada yapıştırır belki.Murat cayır cayır yakıyor valla, çok güzel olmuş
Evet abiler yapalım bunu.haftaya pazar tam kadro büyük bir buluşma yapsak.. olmazmı ?
Bugün 22:44 PM
Gizli gizli buluştular valla nerde nezaman ne yaptılar haberim bile olmadı
Seni aradım onbinyüzmilyon kere telin ulaşılamaz durumda ama sen burda fink atıyorsun hayra alametmi acaba
BU DA MURATIMIN NAZAR BONCUĞU 41 KERE MAŞALLAH.. saat 5 e kadar kurstaydım (son ders) sonra eve gelip bayılmışım resmen
sinan napıyoruz haftaya? ben artık pazarları freedom