[Diyarbakır - MT]

izmir mt olarak bütün diyarbakır daki dostlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım allah sağlık ve bereket versin :rendeer:
URL=http://imageshack.us]
[/URL]

Diyarbakır MT nerelerdesiniz yav.Çıkın attırın yollarını tozunu dumanını.

evet katılıyorum diyarbakır mt gezecek yeriniz yokmu şöyle birkaç yer gezin fotolarını yçkleyin güzel memleketimizin tarihi yerlerini merak ediyoruz .hani meşhur kadayıf. meşhur karpuzu daha çok şeyler var .gürmeye ve gezmeye deyer :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet katılıyorum diyarbakır mt gezecek yeriniz yokmu şöyle birkaç yer gezin fotolarını yçkleyin güzel memleketimizin tarihi yerlerini merak ediyoruz .hani meşhur kadayıf. meşhur karpuzu daha çok şeyler var .gürmeye ve gezmeye deyer :rendeer:
d.kapı,mardin kapı,urfa kapı,saray kapı,ofis çok güzel yerler resimleyin oralarıda.seyredelim.

Diyarbakır'a çok gidip geldim resmi çekilecek çok yer var.
Cesur ve Ümmet abime katılıyorum.

Diyarbakır'a çok gidip geldim resmi çekilecek çok yer var.
Cesur ve Ümmet abime katılıyorum.

bu diyarbakırdaki arkadaşlar bizi bekliyorlar herhalde biz gidelim en iyisi orlarda foto çekelim .
ve yükleyelim .ümmet abimle gelcez yakında .diyarbakır mardin urfa .çıl kani .yani 40. çeşme .urfada halil ibrahim hazretleri balıklı gül .mardin nüsaybin .serı kaniyı.beyaz su .çok güzel oralar çok özledinm vallah gözümde tutuyor .:rendeer:

Yahu D.bakır MT Neredesiniz ? Anlamıyorum Yahu Kardeşim Çıkın Ortaya Biraz Bizde Uzun Yol Yapalım Vallahi Ayıp Sİze Haaaaaaaaaaaa De Çıkın Wiii
Arkadaşlar Hayırlısıyla Yarın Bol Fotorağlarla Karşınızdayım D.Bakırın Güzel Yerlerini Hayırlısıyla Çekip Sizlere Getirecem Bol Bol Bakıp Hasret Giderin :D

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

oooooooo

wayy be diyarbekır sehrim benimm ne zaman acıldı ya bu yazık bana ki yeni gördümm nerde sayın vahap veysi sütçü mesut yabar ömer evin abi şenlendirin keremkın cıkarın makinaları millet motor görsün :cyclopsan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

erganiyede gelin hemsoLar sürekLi urfa otobanı oLurmu

:cat:Ramazan öz ..Kardes sende atsana resimLerini MotorLa hemen hemen her ile gitmişin gecen sitene baktım çok güzel resimlerin vardı :cat::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

Ramazan öz ResimLerini beklliyorum hakkari beytüşşebap ağrı van mersin adana resimlerini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 AM ----------

Ramazan öz e selamlarr

selam dıyarbakırlı arkadaşlar. Vatani görevimi yapmak için diyarbakıra geldim tanısmak isterim sizlerle

Diyarbakırda 2.el motor alabileceğimiz bir yer varmı ofisin arka tarafında bir yer gördüm ama 0 satıyor sanırım Bu arada diyarbakırlılara selam

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

merhabalar diyardan herkese selamlar.bugün mct250 sahibi oldum.tüm dostlarla bu sevincimi paylaşmak istedim.saygılar...yolunuz açık olsun

bende 2006model hyosong gt250r almış bulunmaktayım en kısa zamanda resimlerini foruma atıcam

bu arada diyarbakırdaki mt üyeleriyle tanışmak isterim saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar