Bazen Diyarbakır da motosiklet var mı yok mu diye düşünmedim değil..Kimseden ses seda çıkmıyor nedense....
Fantoma17 aramıza hoşgeldin kardeşimm..Canyoldaş abim varda kimseden ses seda yok..(
Hoşbulduk kardeş. Diyarbakır'da her tarafta motosikletli var ama sitede kimse yok. Tuhaf bişey yaw.
Aleyküm selam Uğur kardeşim,aramıza hoşgeldin..Bildiğim kadarıyla öyle profesyonel olarak motosiklet kiralama şirketi yok malesef..
Hoş buldum,tesekkür ederim. Aslen Kocaeli'de ikamet ediyorum. 2 hafta once Diyarbakır'ı ve Mardin'i ziyaret ettim. Hayran kaldım oralara,insanına...
Yazın tekrar gelebilme ihtimalim var,motosikletle gezmek daha bi hos olur diye dusundum.
Cevap için tesekkür ederim,sagolun.
Ona bakarsan bende İzmir'de ikamet ediyordum 3 yıldır D.bakır'dayım daha 2 yılım var..) Yolun düşerse tekrardan buralara haberim olsun kardeşim selametle..
Tesekkürler insallah gelmek nasip olur,Diyarbakır'a ve size çok selam![]()
Şu Yeşil eski külüstür bir NİNJA 600 ile Diyarbakır Rızvanağa caddesi üzerinde zırt pırt ara gaz vererek vatandaşı rahatsız eden motorcuya sesleniyorum.Milleti rahatsız etmeye kundaktaki bebeğin uykusunu bozmaya evinde dinlenmeye çekilen bizleri rahatsız etmeye ne hakkın var.
Plakanı rızvanağa sakinleri olarak aldık ve bugün ilgili mercilere şikayet edeceğiz.Umarım akıllanırsın ve gidip yeni yapılan urfa-elazığ çevre yolunda egonu tatmin edersin.