Performance Egzoz...

Moderatör
tam biri bendenmi bahsetti diyecektim ki,
verilen nick'i görünce vaz caydım :queen:

neyse yinede yazayım :)

Valla Serkan'ım kusura bakma, ama yaklaşmışım değil mi :p Gecenin bir vakti senin nickin orjinalini aramaya üşendim, tamamiyle benim tembelliğim yani :) Artık serkanadh13 olduğunu unutmam sanırım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam biri bendenmi bahsetti diyecektim ki,
verilen nick'i görünce vaz caydım :queen:

neyse yinede yazayım :)
aydın ben egzosu kuyruk altına alacagım zaman çok arastırdım ama,
performans degıl,
oval egzos,400 lıra cıvarı fıyat çekende oldu,
komple manıfolttan paslanmaza 650 lira çekende oldu,
bende o kadar para vermem dıye araştırdım ve en kralından ORJINAL HYUNDAİ COUPE EGZOSU buldum,
oval,KOMPLE PASLANMAZ, ve tatlıda ses verdi açıkçası :D

sende eğer kafana koydun ise,
egzosu teke düşür ve o şekılde 1 ADET Al ve tak,
hem daha çok çıkış alacağından daha tatlı ses verir,
hemde malıyet yarı yarıya inmiş olur,
ama sakın aşırı bağıranlardan felan yaptırayım deme,
ben ilk zamanlar matkap ıle deldım ve cıvata ıle sıkmalı yaptım,
o dahı gece gezerken benı dahı rahatsız ediyordu...

Senin İçin Hayırlısı Olur İnş...

serkan abı
egzozu severım fazla sesı sevmem cıfttende vazgecmem vay be ne soz yazdım serkan abı dun caydırdılar ya egzoz ucu alıp takıcam napım saol ama tavsıyen ıcın param oldumu yanına gelıcem senınle dunyanın 2cı tek racerını yapacaz :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------

işte doğru yolu bulan bi kardeşimiz daha uçurumun dibinden döndü aha da bu forum sayesinde :queen:

aynen ole oldu dun hasan saolsun oncelıkle bırde lucas abım caydırdılar benı 1ay dusundum nası egzoz alcam dıe adamların 1saatını aldı caydırmak:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------

:cat::cat::cat:
Doğru söze ne denir...:p:cat:

sendemı korkut abı :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------

Valla Serkan'ım kusura bakma, ama yaklaşmışım değil mi :p Gecenin bir vakti senin nickin orjinalini aramaya üşendim, tamamiyle benim tembelliğim yani :) Artık serkanadh13 olduğunu unutmam sanırım :p

13u eksık okadar olur ya :queen: bu arada abı parayı bırazdaha bırıktırıp serkan abıye sokulcam :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

ABİM ISTE GICIK KAPTIGIM DAVA BU ASLINDA EGZOZLA BI ALIP VEREMEDIGIM YOK SESDENDE MEMNUNU AMA ALTTAKI FOTOLARDA GOZUKEN UFAK CIKINTI SINIRIM BOZUO ONU KESERSEMDE SES FAZLALASCAK

kestirme olm o çıkıntıyı içeri çektir. gene çıkıntı olsun ama egzosun içinde oldugundan görünmesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
200 cc den ne beklersin adamım hemde tek silindir

anlatamıyorum galıba :) yukardakı yazıları ıyı okursan ne anlattıgımı anlarsın
ses falan ıstemıyorum sadece goruntu 200ccde olsa 1000cc de olsa 50ccde olsa goruntu olur dımı ? tek sılındır motora egzoz takılmıyomus gıbı konusuosun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------

kestirme olm o çıkıntıyı içeri çektir. gene çıkıntı olsun ama egzosun içinde oldugundan görünmesin

kestırmıcem saten ozaman ses ıgrenc cıkıcak walla bılmıorum kamıl ya off kı ne of

bu performans egzozlardan küçük hacimli motorlarda güç alınabiliyor mu? değiyor mu? sessiz olup güç vereni var mı? mesela arabalarda supersprint sebring dediğim tanıma uyuyor, motor da muadili nedir, varmıdır?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir bılgım yok ama senın ıcın guncel polo34 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar