[Balıkesir - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Körfez ve Marmara tarafı ,en kötü ihtimal Zeytinli festivalinde görüşmek üzere.::shhh::

selamlar ben Balıkesir Akçaydan Kubilay YAVAŞ yaz kış buralardayım
henüz motorum çalışır durumda değil ama yaza canavarımı tamir edeceğim ve yolla çıkacağım buralara yolunuz düşerse veya buralardan bi tur yapalım dediğinizde size katılmaktan zevk duyarım 300-500 km olsa bile gelmeye çalışırım
şimdiden görüşmek dileğiyle...

selamlar ben Balıkesir Akçaydan Kubilay YAVAŞ yaz kış buralardayım
henüz motorum çalışır durumda değil ama yaza canavarımı tamir edeceğim ve yolla çıkacağım buralara yolunuz düşerse veya buralardan bi tur yapalım dediğinizde size katılmaktan zevk duyarım 300-500 km olsa bile gelmeye çalışırım
şimdiden görüşmek dileğiyle...

2hafta once ordaydim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazın altınoluga yolu dusenlerı beklerım herzaman buyrun gelın mısafırım olun

Arkadaşlar balıkesir merkeszde olanlar elimde modifiye motorlu bir 100 lük var modifiyeyle beraber tam uzun yol motoru oldu kabul ederseniz yeni geziler olucaksa yakın zamanda aranıza katılmayı çok istiyorum lütfen haberdar edin ( Cep: 05544477748) ( MSN : [email protected])

Balıkesir Bandırma boşver gitsin aldırma.... S.a millet bandırmalı kimler var?

sa arkadaslar herkeze merhaba bende sıtede yenıyım bı baktım balıkesır artık burlardayım kabul edersenız balıkesır merkezdeyım ufaktan honda beatım var tın tın takılıoruz öle :)

Hoşgeldn kardeş kabul ederseniz ne demek başımızın üstünde yerin var:rendeer:

hosbulduk kardes walla cok sevındım burda bole balıkesırlıler gercekten guzel bı site umarım hep guzel sohbetlerımız olur :)

slm arkadaşlar bende akçaydanımmm buralı olmayabilirim ama buralı oldum iicene edremit myo da okuyorumm

Herkese SeLam Ben balıkesir/Merkez
Motorum yok
Ben 100'lük CUB model Arıyorm

bizim balıkesirllr siteyi işgal etmiş :p gelin bir bagrıma basayım sizi hemşerilerim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar