34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

Turgay abi işten geldim siteye giremedim özür dilerim valla inan bugün aklımdan çıkmadın ama bak ben YILMAZ abimden haber bekliyorum bugün de konuştum polislerin kulaklarını çektim falan dedi bilmiyorum yani birkaç gün daha bekliyeceğiz sonra ERKAN abime gidip donanıp fatihe dayanıcaz abim tmmmı merak etme sen pazartesi günü basarız olmadı o fatih i oky ?

Turgay abi işten geldim siteye giremedim özür dilerim valla inan bugün aklımdan çıkmadın ama bak ben YILMAZ abimden haber bekliyorum bugün de konuştum polislerin kulaklarını çektim falan dedi bilmiyorum yani birkaç gün daha bekliyeceğiz sonra ERKAN abime gidip donanıp fatihe dayanıcaz abim tmmmı merak etme sen pazartesi günü basarız olmadı o fatih i oky ?

saol canercim bende yarın(bugün) izne çıkıyorum iyice bunaldım daha rahat kovalarız inş bişiler yaparız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 AM ----------

arkadaşlar bunlar örgüt şebekeler hepsi birbirini tanıyor hepsi bir semti almış orda iş görüyorlar benim yiğenimin gt250 side çalındı biz bu insanların içinede girdik bağlantı için belki buluruz diye yoksa polisden hiç umut beklemeyin aslında polisinde bir suçu yok onlarada kızamıyorum polis içinde motordan anlayan yok yani adama gt250 diyorsun yarış motorumu klasik motormu diyor şimdi bunu bilmeyen görevliden çevirmeye yada başka bir yerde yanından o motorlu geçerken durdurmasını hiç bekleyemessiniz...

zamanında bu işlere bulaşmış ve şimdi tövbe etmiş tamircilik yapan bir arkadaşa bizi yönlendirdiler o bize anlattı bunların şebeke olduğunu hepsinin birbirini tanıdığını zaten motorumuz çalındı dedik daha markasını söylemeden cbr mı dedi yok dedik o zaman gt dir dedi evet dedik..

bence burda bela okuyup sövüceğimize bir arkadaşımız öldümü nasıl binlerce kişi organize oluyorsak bizde organize olalım bu şerefsizlere yem atalım bir motorla bir arkadaşımız piyasa yapsın ara gaz versin artislik yapsın dikkatlerini çekelim mimlerler zaten hemen hep onlarmı çalıcak bir gecede çalarken biz onları yakalayalım binelim tepelerine başka bu işe kimler dahilse isimlerini alıp bütün örgütü polise yakalatalım..

Not : bu arada bizimde gt250 hayla kayıp..

dediklerin doğru tabiki ben baya tlf aldım ama kimse kimseyi tanımıyo isim vermiyo polis için beraberler diyolar kime güveneceğimi şaşırdım valla bende

ben zamanımda galeriye arabamı vermiştim satması için arabayı sattı ama parasını yarın öbrügün diye devamlı sallıyordu..en sonunda sinirlendim ve 2 3 polise rüşvet vererek boluda olmama rağmen adapazarındaki arabayı buldurp bağlattırdım.. bağlama sebebleri ise egsozdan cıkan ses oldu...tanıdığın güvendiğin polisler varsa o yöntemide deneyebilirsin..inşallah bulunur motorun..

Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
3.Ön camı siyah
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.[/SIZE][/COLOR][/B]

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg
[/QUOTE]

ben zamanımda galeriye arabamı vermiştim satması için arabayı sattı ama parasını yarın öbrügün diye devamlı sallıyordu..en sonunda sinirlendim ve 2 3 polise rüşvet vererek boluda olmama rağmen adapazarındaki arabayı buldurp bağlattırdım.. bağlama sebebleri ise egsozdan cıkan ses oldu...tanıdığın güvendiğin polisler varsa o yöntemide deneyebilirsin..inşallah bulunur motorun..

bunu yapacak polisleri bulmak lazım işde kardeşim kimse biriyle tanıştırım yardımcı olmuyo herkez bişiler diyo ama sonuç:?

ne yazık ki hırsızlarda zeki şimdi ki halinden eser kalmamışdır motorda büyük ihtimal rengini falan değiştirmişler ve belirgin fark edilir özelliklerini yok etmişlerdir..

salak olanları da mevcut piyasa da belki de ellerinden çıkaramayıp bi depoda tutuyoda olabilirler karamsar olmamak lazım :wiinkk:

3.Ön camı siyah
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.[/SIZE][/COLOR][/B]

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg
[/QUOTE]

Günceeeel.........

GKN

elinizde delil olmadan şahıs isimleri konuşmanın size büyük zararları olur arkadaşlar..
herkez bi çaba içerisinde motosikleti bulabilmek için ama icraatinizi kendi aranızda portal dışında gerçekleştirmelisiniz.. buraya isimler yazmak ve evimizde oturup beklemek deil çözüm..

yanlış anlamayın moral bozmak istemiyorum ama hırsızlarda akıllı adamlar...eğer fantazi olsaydı bu olay benzin bittiği yerde otoban kenarında bi yerde bulunurdu...şimdi civatasına kadar parçalanıp el altından sahibinden.comda yerini almıştır...

Allah düşmanımın başına bile vermesin...

yanlış anlamayın moral bozmak istemiyorum ama hırsızlarda akıllı adamlar...eğer fantazi olsaydı bu olay benzin bittiği yerde otoban kenarında bi yerde bulunurdu...şimdi civatasına kadar parçalanıp el altından sahibinden.comda yerini almıştır...

Allah düşmanımın başına bile vermesin...

Felaket Tellalı Gibisin.. :queen: :queen::cyclopsan :pale::salut:

Felaket Tellalı Gibisin.. :queen: :queen::cyclopsan :pale::salut:

ya şimdi benim peder kayınpeder...polis emeklisi...hanımın amcasıda hırsızlık masasında aktif polis memuru...ötesi berisi yok yani...hepsinin eli kolu bağlı...polis öyle bir olayı kanıksamış ki sanıyorlar ki...birinin bir şeyi çalınacak onlarda oturup arşiv yazışma vs bürokrasi yapacaklar...bir polise şunu sor...şu cevabı alırsın...BİZ OLMASAK BU MİLLET BİRBİRİNİ ......

e kardeşim sen olsanda öyle olmasanda öyle...e o zaman niye varsın...bir polis çocuğu olarak bunu diyorum...657 sayılı kanuna tabi var olma nedeni halk ve kamuya HİZMET olan teşkilat bu mantıkla çalışırsa senin benim sadece motoru değil yatak odasından aracının anahtarıda alınır...

peki aynı polis memuru bir hırsız yakaaladığında ifadesini aldığında savcı ve mahkemenin önüne çıkarıldığında ne oluyor serbest kalıyor...eeee iki ucu kok komürü....

gel sen çık bu işin içinde...işin özü nereye iniyor...DEVLET BÜYÜKLERİ HÖKÜMAT ve ZENGİNLERİN çalınan mallarının canlarının hesabı sorulurken DEVLET bunların peşini bırakmazken...SEN ve VATANDAŞIN canı ve malı kimsenin şeyinde olmuyor...olmayacakda...yargı polis elele...hep beraber güzel günlere...kapkaçcının hırsızın canını yakabilecek irade kimde MECLİSTE HÖKÜMATTA...HÖKÜMAT kim...Halkin partisi be ahmak...ee ben sen halkiz...nasıl olcak...eyy Halk demek hata sende...yani bende...motoru çaldırdığın için bence VATANDAŞ olarak sen suçlusun...mantık bu...

hatta motoru çaldırarark güvenlik güçlerini meşgul ediyorsun...polis benim refahımla ilgileneceği yerde senin motorunu arıyor...usta ne diyim...gülelimmi ağlayalımmı bu memlekete...

ya şimdi benim peder kayınpeder...polis emeklisi...hanımın amcasıda hırsızlık masasında aktif polis memuru...ötesi berisi yok yani...hepsinin eli kolu bağlı...polis öyle bir olayı kanıksamış ki sanıyorlar ki...birinin bir şeyi çalınacak onlarda oturup arşiv yazışma vs bürokrasi yapacaklar...bir polise şunu sor...şu cevabı alırsın...BİZ OLMASAK BU MİLLET BİRBİRİNİ ......

e kardeşim sen olsanda öyle olmasanda öyle...e o zaman niye varsın...bir polis çocuğu olarak bunu diyorum...657 sayılı kanuna tabi var olma nedeni halk ve kamuya HİZMET olan teşkilat bu mantıkla çalışırsa senin benim sadece motoru değil yatak odasından aracının anahtarıda alınır...

peki aynı polis memuru bir hırsız yakaaladığında ifadesini aldığında savcı ve mahkemenin önüne çıkarıldığında ne oluyor serbest kalıyor...eeee iki ucu kok komürü....

gel sen çık bu işin içinde...işin özü nereye iniyor...DEVLET BÜYÜKLERİ HÖKÜMAT ve ZENGİNLERİN çalınan mallarının canlarının hesabı sorulurken DEVLET bunların peşini bırakmazken...SEN ve VATANDAŞIN canı ve malı kimsenin şeyinde olmuyor...olmayacakda...yargı polis elele...hep beraber güzel günlere...kapkaçcının hırsızın canını yakabilecek irade kimde MECLİSTE HÖKÜMATTA...HÖKÜMAT kim...Halkin partisi be ahmak...ee ben sen halkiz...nasıl olcak...eyy Halk demek hata sende...yani bende...motoru çaldırdığın için bence VATANDAŞ olarak sen suçlusun...mantık bu...

hatta motoru çaldırarark güvenlik güçlerini meşgul ediyorsun...polis benim refahımla ilgileneceği yerde senin motorunu arıyor...usta ne diyim...gülelimmi ağlayalımmı bu memlekete...

::plus1:: sonuna kadar haklısın mete abi

caner isim vermeden mork bu kadar açuık olmak zorunda değilsin ...pmden konuşun yada telefon aç herşeyi halka açık sitede yazdın yani.:pr::farao:::ranntign

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar