yaza merhaba kahvaltı açık büfe

abi bide neresi güzel biliyomosun +1 lere para almıyo yani artçı beleş
daha ne olsun

Ya siz varya sonunda Turgay Abi ye öldürteceksiniz bizi Turgay Abi bak sana sesleniyorum bizim bu suçumuz günahımız yok :queen: :queen: :queen:

kalvaltı arabası kimin nişanlın emrenin bizene :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------

abi bide neresi güzel biliyomosun +1 lere para almıyo yani artçı beleş
daha ne olsun

birde eve giderken patek yapıyorsun :queen:

eee gelenler kendini listeye eklesin bakalım manuel bir biçimde haydı derin mt buyrun
1. E-M-R-E
2. B-A-N-U
3. ?

KYCD ve ben gelemeyiz... Nakit para yok be...Veresiye de sevmiyoruz abiciğim size iyi eğlenceler :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------

( Herkes 10 liralık et alsa akşama kadar mangal yaparız tıka basa doyarız. Öyle büfe müfe bozar bizi )

veresiye sakat.. :queen::queen::queen: ben kartla ödicem..

KYCD ve ben gelemeyiz... Nakit para yok be...Veresiye de sevmiyoruz abiciğim size iyi eğlenceler :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------

( Herkes 10 liralık et alsa akşama kadar mangal yaparız tıka basa doyarız. Öyle büfe müfe bozar bizi )

Ahhhh ahhhh ne diyim ben size... :cherry:

( Herkes 10 liralık et alsa akşama kadar mangal yaparız tıka basa doyarız. Öyle büfe müfe bozar bizi )[/QUOTE

mangal ne kelime mezbayı satın alırız be:queen:

Her kes kıymasıyla gelsin ... KÖFTE yoğuralım...
Her kes Köfte teknesine elini atsın.
Çok lezzettli olur :p

Her zaman hazır SUCUK yemek de olmazki... arada BOTTOM sucuk alınıyor sakat yani mazallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------

onlar ilk önce mangal sonra kahvaltı yapıcak :)

Ben bunun tersi die biliyordum sanırım ...

Her kes kıymasıyla gelsin ... KÖFTE yoğuralım...
Her kes Köfte teknesine elini atsın.
Çok lezzettli olur :p

Her zaman hazır SUCUK yemek de olmazki... arada BOTTOM sucuk alınıyor sakat yani mazallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------

Ben bunun tersi die biliyordum sanırım ...

dur usta şu kahvaltı işi bitsinde şöyle agız tadıyla bi piknik yapalım :rendeer:

lütfen.. artık haklı olmak istemiyorum en azından senin tarafından.. :salut:

Tamam, bak bunu unutma ama... :silent:

20tl ye kahvaltı edersiniz 10tl ye mangal yaparsınız burda bi terslik var ama :queen: :queen:

Bencede aşkım çok haklısın :silent: :cat:

onlar ilk önce mangal sonra kahvaltı yapıcak :)

:silent: :silent: :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------

dur usta şu kahvaltı işi bitsinde şöyle agız tadıyla bi piknik yapalım :rendeer:

Biz gelemeyiz bizim motorumuz yok :salut: :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar