Ben bu yerlerin aşığıym

Güzel bir paylaşım Aşık olunmayacak gibide değil yani haklısın...:rendeer:

Mükemmel güzellikler, kartpostallık manzaralar. Ellerinize sağlık. Darısı bizim de birgün gelip görmemize inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok lakin çok güzel olmuş

Hasan abi yapmışsın gene yapacağını. Çok güzel fotoğraflar. Görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.
Hatay seni bekliyor adaş.adaş site çok ağır başka bilgisayarın dışındai bi sayardada baktım çok ağır yorumlara cevap yazamıyorun yokmu bunun çözümü:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 PM ----------

çok lakin çok güzel olmuş

eyvallah melek:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 PM ----------

Mükemmel güzellikler, kartpostallık manzaralar. Ellerinize sağlık. Darısı bizim de birgün gelip görmemize inşallah.
inşallah,yeni gezilerde buluşmak dileğiyle:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------

napalım bizde sadece bakarız.:)
Adaş yüreğim cızzzz etti yüreği ve kalbi 24 saat açık olan kardeşin seni bekliyor:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SS makine üstünde cektiğimiz cile cekilecek cilemi beeeee,, hayatın güzelliğine bak, doğa, toz, toprak, çamur, temiz hava... vallaha çok güzel bi gezi olmuş... Teşekkürlerrrr

çok güzel kareler yakalamışsın emeğine gözlerine sağlık. (mekan da süpermiş laf aramızda)

Gerçekten güzel manzaralar...
Sizde büyülenmişsiniz herhalde:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 AM ----------

eyvallah:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 AM ----------

SS makine üstünde cektiğimiz cile cekilecek cilemi beeeee,, hayatın güzelliğine bak, doğa, toz, toprak, çamur, temiz hava... vallaha çok güzel bi gezi olmuş... Teşekkürlerrrr
her motorcu biraz endurocudur:p

paylaşım için teşekkür ederim
eyvallah dostum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:34 AM ----------

Süper bi doğa gezisi olmuş :cat:
sağolasın muzaffer:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 AM ----------

tek kelimeyle süper gezi olmuş ellerinize sağlık
yorumunuz için teşekürler:)

cimg5719medium.jpg

hasan abi çok güzel bi gezi olmuş ve bu güzellikleride bize yaşattırdın resmen çok saol..
yalnız bu resimdekini ben pek çözemedim abi açıkcası 40 ayakmı filanmı bu yoksa örümcek ağımı merak ettim acıkcası !!

hasan abi öncelikle maşşallah diyeyim allah nazarlardan esirgesin güzel gezi olmuş paylaşımın ,için teşekürler :cat:

valla gzl verlermiş
sağolasın adaş:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 PM ----------

cimg5719medium.jpg

hasan abi çok güzel bi gezi olmuş ve bu güzellikleride bize yaşattırdın resmen çok saol..
yalnız bu resimdekini ben pek çözemedim abi açıkcası 40 ayakmı filanmı bu yoksa örümcek ağımı merak ettim acıkcası !!
Bu tırtıllar iğne yapraklı çamların öz sularıyla beslenir ağaçbirsüre sonra kurur gördüklerin yeni yavrular vay ağaçların haline :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

hasan abi öncelikle maşşallah diyeyim allah nazarlardan esirgesin güzel gezi olmuş paylaşımın ,için teşekürler :cat:
sağolasın fatih :):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar