Hatay seni bekliyor adaş.adaş site çok ağır başka bilgisayarın dışındai bi sayardada baktım çok ağır yorumlara cevap yazamıyorun yokmu bunun çözümü:silent:Hasan abi yapmışsın gene yapacağını. Çok güzel fotoğraflar. Görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.
çok lakin çok güzel olmuş
inşallah,yeni gezilerde buluşmak dileğiyleMükemmel güzellikler, kartpostallık manzaralar. Ellerinize sağlık. Darısı bizim de birgün gelip görmemize inşallah.
Adaş yüreğim cızzzz etti yüreği ve kalbi 24 saat açık olan kardeşin seni bekliyor:salut:napalım bizde sadece bakarız.![]()
yorumunuz için teşekkürlergüzel bir paylaşım aşık olunmayacak gibide değil yani haklısın...:rendeer:
Sizde büyülenmişsiniz herhaldeGerçekten güzel manzaralar...
eyvallah10 numara![]()
her motorcu biraz endurocudurSS makine üstünde cektiğimiz cile cekilecek cilemi beeeee,, hayatın güzelliğine bak, doğa, toz, toprak, çamur, temiz hava... vallaha çok güzel bi gezi olmuş... Teşekkürlerrrr
eyvallah dostumpaylaşım için teşekkür ederim
sağolasın muzafferSüper bi doğa gezisi olmuş :cat:
yorumunuz için teşekürlertek kelimeyle süper gezi olmuş ellerinize sağlık
sağolasın adaşvalla gzl verlermiş
Bu tırtıllar iğne yapraklı çamların öz sularıyla beslenir ağaçbirsüre sonra kurur gördüklerin yeni yavrular vay ağaçların haline![]()
hasan abi çok güzel bi gezi olmuş ve bu güzellikleride bize yaşattırdın resmen çok saol..
yalnız bu resimdekini ben pek çözemedim abi açıkcası 40 ayakmı filanmı bu yoksa örümcek ağımı merak ettim acıkcası !!
sağolasın fatihhasan abi öncelikle maşşallah diyeyim allah nazarlardan esirgesin güzel gezi olmuş paylaşımın ,için teşekürler :cat: