yaa harbiden 2 el almaya hevealendim 2000 tl civarı arkadaş yok artık üste ver 2 daha al 250 cc bi makine walla
o 2 yi varsa verirse yoksa n yapacak adam?
yaa harbiden 2 el almaya hevealendim 2000 tl civarı arkadaş yok artık üste ver 2 daha al 250 cc bi makine walla
o adam benim işte ekstra 2 yok hatta max. 1400 çıkar hahahahaaa
az kaldı alcam ama siz bilirsiniz piyasayı ondan soruyim tahminen ne zaman düşer 2 eller fiyat olarak yoksa alıyım mı hemen 1400 tl lik bişey
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------
1400 e bulabilirmiyim bu cihazı peki
hahaaa dostum para olsa hemen ama yok daha kaskı cart ı curt u var onlara da para lazım ondan bi de canlısnıda gordüm cihazın tatlı duruo hosumada gitti
Daha dün motor alıcam diye yazını okumuştum galiba..yanlışta hatırlıyor olabilirim..Ehliyetim yok motoru aLdıktan sonra o yolda geri yakatmayalım dostum.Ben o kadar yolu cesaret edemiyorsam sen becerdiysen afferim sana ama ben yapamam. Ayrıca komik bir şey söylediğimi hatırlamıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------
Motor dayansa bile normal bir insanın izmir - mardin arası dayanacağını düşünmüyorum maşallahı varmış arkadaşın ben arabayla o kadar yolda sıkıntıdan patlıyorum , yorgunluktan ölüyorum =)
5 -6 saatlik yola mı gitmeye üşenion ben bu motoru almak için 5.30 saat gittim bide dönüş 11 saat ama değdi walla ne diyeyim çok istiyorsan almak yapamayacağın hiç birşey yok çareler üretiyoruz ama nazlanıp duruyorsun sen en iyisi kışın al motoru bu yaz da tabana kuvvet en iyisi o heralde:farao: motoru sürerek getirmen şart değil otobüsün bagajına bagaj parası alıp getiriyorlar...
yaa herkes gece mi takılıyo:mrgreen:demek sabah motor aksam netoh walaa
yaa az kaldı bende temiz bişey alcam çok z kaldı gerçekten bu arada üsteki bi arkimizin mmesajında benim adıma bişey demiş hemen cevaplıyım ben daha motor almadım sadece tanıklık ettim gerçekten çok uzun yol yapılabiliyo :bounce: yani çin malı diye hemen dışlamayın :cat:acaba tr malı olsa herkes alcakmıydı:mrgreen:
Ne bileyim yukarı da almış gibi konuşmuşsun da o yüzden böyle bir şey yazdım
nerdeeeeeee:queen:inş. ama alcam ya şu sbs denen illet bi geçsin:bounce:
Yuh yahu Sbs mi![]()
Benim Öss var 10 gün sonra daha alacağım kesin değiL =)
Sıfır 1.9oo veremem şuan için daha ; Kask - Mont - Eldiven - Noter satışı - Cila şu bu var =)
Arkadaşlar selamlar öncelikle k.bakmayın rahatsız edicem;
Öncelikle feyizoğlu güvenilir bir site mi? Yani Hatay/iskenderun a - kask - eldiven - mont siparişi versem sorunsuz hallolur mu ?
Ayrıca Gözüm bozuk ve Gözlük takmak zorundayım..aceba kask takarken gözlük kullanmak mümkün mü ? Yada Kask takmadan Lens kullanırken ( sahilde falan ) Lensin gözden kayması mümkün mü ?
Bu 2. soru beni çok rahatsız ediyor aslında, gözlükle motor sürerken uçmasından korkuyorum =)
ÖSS de baarılar:cat::wiinkk:İnş dostum o yazıyı kazara buraya kopyaladım başka bir yere atıcaktım yine de sağol sorunun cevabı için =)
Hadi bakalım inş =)
ÖSS de baarılar:cat::wiinkk: