[İzmir - MT]

herzaman oldugu gibi bu haftada çok şey kaçırdın facabook a resimleri 1.2 saat sonra yüklerim bir iki resimde buraya atarım biraz renklensin:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:25 AM ----------

PAZAR GEZİSİ ((HABERSİZ))
http://i692.photobucket.com/albums/vv282/oguzcatal/SDC10618.jpg

http://i692.photobucket.com/albums/vv282/oguzcatal/SDC10625.jpg

http://i692.photobucket.com/albums/vv282/oguzcatal/SDC10598.jpg

http://i692.photobucket.com/albums/vv282/oguzcatal/SDC10597.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:49 AM ----------

SDC10595.jpg

SDC10610.jpg

SDC10598.jpg

SDC10597.jpg

SDC10594.jpg

SDC10595.jpg

SDC10591.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:53 AM ----------

SDC10602.jpg

SDC10603.jpg

SDC10605.jpg

SDC10607.jpg

SDC10610.jpg

SDC10613.jpg

SDC10618.jpg

SDC10616.jpg

SDC10625.jpg

SDC10630.jpg

SDC10631.jpg

SDC10637.jpg

SDC10622.jpg

selam dostlar

malum toplantı haftası geldi, önceki toplantıyada gelemedim uzun süre oldu sizleri görmeyeli...
yarın topic açmayı düşünüyorum cuma günü için, toplantı yeri en son toplantı yeri olan inciraltı çayır çimen :cat:

bi fikrinizi alayım dedim, alternatif fikri olan veya topiği ben açmak istiyorum diyen varsa beri gelsin :p :queen:

olumlu veya olumsuz cvplarınızı bekliyorum :rendeer:

anlaşıldı amirim olumlu :p:queen: ben geliyorum :cat:

oğuz abi resimler çok güzel, afiyet olsun :cherry:
eskiden habersiz geziler oldumu millet kıvırırdı, yok şöyle oldu böyle oldu falan diye. sen en güzelini yapmışsın HABERSİZ yazmışsın :queen: herkesin kafa dengi 3-5 arkadaşıyla kaçamak yapması bence gayet normal ama bi dahakine banada haber verin :p:queen:
hayırlı akşamlar cemaat cuma görüşürüz :)

tabi tabi inşallah daha sık görüşürüz. telin var bende kusura bakma sık sık arayamıyorum. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

kardeşim mutlaka haberleşelim. haftasonları çok keyifli yollar yapıyoruz. seni de her zaman bekleriz.:cat::rendeer:

saol murat abim a.s

evvallah kardeşim haftasonu bodrumdayım ama pazartesi çeşmeye geçecem. sen urladaki dükkanda mısın çeşmede mi? görüşelim bir çayını içeyim çok oldu görüşmeyeli:)

İllaki vardır da bulmak lazım...
Valla sen keşkek yersen iki misli olursun ona göre:mrgreen:

valla haklısın abicim bir haftadır rejimdeyim acaip süzüldüm. keşkek yersem belki yüzüme kan gelir:queen::queen::cat::rendeer:

perşembe gecesi yada cuma sabaha karşı gene BODRUM yolcusuyum. UGLYCHILD a da uğramak istiyorum vakit kalırsa. geçen sefer yarım saat görüştük görüşmedik muhabbetler yarım kaldı. pazara dönmüş olurum diye düşünüyorum. var mıdır bir isteğin abicim?

Cuma toplaşanlara da bol muhabbetler kenelere de aman dikkat:cat::rendeer:

unutmadığımız ama çokda özlediğimiz bir kardeşimiz. resme tıklayın ve videoyu izleyin. canım kardeşim benim:salut::rendeer:

Son düzenleme:
evvallah kardeşim haftasonu bodrumdayım ama pazartesi çeşmeye geçecem. sen urladaki dükkanda mısın çeşmede mi? görüşelim bir çayını içeyim çok oldu görüşmeyeli:)

urladayım murat abi geçerken ugra altı açık üstü kapalı bi çay ısmarlıyım sana vuralım muhabbetin gözüne gözüne:)

urladayım murat abi geçerken ugra altı açık üstü kapalı bi çay ısmarlıyım sana vuralım muhabbetin gözüne gözüne:)

ooooh çayın tarihi süper olmuş. pazartesi çeşmeye geçersem kesin uğrarım dükkana. hatta erken gelirim sabahtan laflarız biraz öyle geçerim çeşmeye:cat:

SDC10661.jpg

SDC10666.jpg

SDC10664.jpg

SDC10661.jpg

SDC10659.jpg

SDC10672.jpg

SDC10673.jpg

SDC10675.jpg

SDC10687.jpg

SDC10686.jpg

SDC10689.jpg

SDC10690.jpg

SDC10591.jpg

SDC10593.jpg

SDC10598.jpg

SDC10597.jpg

haber veriyoruz da ne oluyor KARDEŞİM .YOK İŞİM OLMAZSA ,FALANDA
FİLANDA
BİZE GELMEZ KARDEŞİM.GELİYORUM GELİYORUM O KADAR

BİZ KADINMIYIZ Kİ KIVIRTALIM
BİRDAHAKİNE LİSTEDESİN ((AYKUTUM)):cat::cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:44 AM ----------

SDC10610.jpg

AKŞAM İÇTİĞİMİZ BİRALARIN BİR KİSMİ:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
oh oh neler kaçırmışız güzel gezi olmuş tekerinize sağlık :cat:

cesi m sen telf çalışmıyo bu aralar .:farao: ..çok aradım ama ulaşamadım ...seni de katıcaktık aramıza....:)sonra duydukki marpuçtaymışın cumartesi...:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------

oğuz kardeşim ellerine sağlık resimler 10 ..... numara....:cat:

cesi m sen telf çalışmıyo bu aralar .:farao: ..çok aradım ama ulaşamadım ...seni de katıcaktık aramıza....:)sonra duydukki marpuçtaymışın cumartesi...:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------

sagol idolüm.bir arada adaya gidelim cumartesiden.7.8 kolide bira 2 yüzlük tekirdag sabaha kadar muhabbet kafayı bulan denize.ha ha haha:cat::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeşim mutlaka haberleşelim. haftasonları çok keyifli yollar yapıyoruz. seni de her zaman bekleriz.:cat::rendeer:

valla haklısın abicim bir haftadır rejimdeyim acaip süzüldüm. keşkek yersem belki yüzüme kan gelir:queen::queen::cat::rendeer:

perşembe gecesi yada cuma sabaha karşı gene BODRUM yolcusuyum. UGLYCHILD a da uğramak istiyorum vakit kalırsa. geçen sefer yarım saat görüştük görüşmedik muhabbetler yarım kaldı. pazara dönmüş olurum diye düşünüyorum. var mıdır bir isteğin abicim?

Cuma toplaşanlara da bol muhabbetler kenelere de aman dikkat:cat::rendeer:

unutmadığımız ama çokda özlediğimiz bir kardeşimiz. resme tıklayın ve videoyu izleyin. canım kardeşim benim:salut::rendeer:
Videoyu seyrettim...Çok güzel hazırlanmış..Hazırlayanın eline sağlık... :cat::cat::cat::cat:

ulen emre kastimi yaptın hep agzım dolu çekmişsin fotoları:mrgreen:

bir sonraki haftada çeşmeye gelirsiniz paşa limanında koy ayarladım.:=

haber veriyoruz da ne oluyor KARDEŞİM .YOK İŞİM OLMAZSA ,FALANDA
FİLANDA
BİZE GELMEZ KARDEŞİM.GELİYORUM GELİYORUM O KADAR

BİZ KADINMIYIZ Kİ KIVIRTALIM
BİRDAHAKİNE LİSTEDESİN ((AYKUTUM)):cat::cat::cat::cat:

valla haklısın oğuz abi ne diyeyim :p işler vs yoğundu katılamadık...bir dahakine kesin gelicez artık listeden düşmemek için :queen:

haklısın abi vallah adadaydım bende aradığını söyledi oğuz abi çok sağol çokyol var daha önümüzde nasipse abim saygılar.:)

slm arkadaşlar nezaman isterseniz giderizgene pala babanın hepinize slmı var oğuz abi fotolar için tşkkürler.hepiniz saolun:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar