"Deli Emün Hoşgeldin"Buluşması 23 Mayıs Cumartesi 20:00 Caddebostan

buda 2.resim
dscn3988.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

dscn3989.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------

deve güreşleri sezonumuz açılmıştır
dscn3991.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------

dscn3992p.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------

ayaküstü ama koyu sohbet
dscn3993.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 PM ----------

Mete bak Salih alçısını çıkarttı ayagından damladı, sen topik açtın sonra hayal oldun
dscn3994-1.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 PM ----------

bu da elimdeki son manzaralı foto, gece resimleri kimdeyse yüklesin arkadaşlar

dscn3995-1.jpg

yaw emin ile gkn yerde tuhaf şekillerde ve pozisyonlar çekilmiş +18 fotoları vardı nerde onlar:)

hatta ve hatta 19 mayıs gösterilerinde yapılan kule şeklinde insan yapısıda oluşmuştu bir ara:queen:

yaw emin ile gkn yerde tuhaf şekillerde ve pozisyonlar çekilmiş +18 fotoları vardı nerde onlar:)

hatta ve hatta 19 mayıs gösterilerinde yapılan kule şeklinde insan yapısıda oluşmuştu bir ara:queen:

bu fotoları el altından ele gecirecez anlaşılan :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 PM ----------

onları vat 69 a koyarlar....

istanbuldamı bu yer:queen:

Vay Vay Hasan abiciim sen neymişsin be abi:cat:

merak etme ben sadece fotoluyorum.
beni bulamazsın yani oaralarda...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 PM ----------

bu fotoları el altından ele gecirecez anlaşılan :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 PM ----------

istanbuldamı bu yer:queen:

istanbulda...:queen:

Ooppss...Ben bu olayın bu cumartesi olduğunu bile hatırlamadım... Üstelik bütün gün oralardaydım.
Özür dilerim Emin..:rendeer: En kısa zamanda telafi ederim umarım...
önemli değil kardeşim canın sağolsun:wiinkk: büte hazırlanmaya başla şimdiden :p
hiç resim yok....
abi sen gelmeyince çekmeyelim dedik :p
zayıflamış bizim asker...
oralarda kebabi yoktu napalım :cherry:
Eminciim son anda gelişen tatsız durumlardan ötürü gelemedik kusura bakma :pale: inş. telafi edeceğiz tekrer hoşgeldin :) :rendeer:
hoşbulduk yeşim abla sağolasın :)estağfirulah önemli değil ne demek artık burdayım nasıl olsa :) inş. kötü bi durum yoktur?
hiç kıskanmadım:p
kedi+ciğer+mundar üçlemesi olmasın yoksa :p pastaları fotoğraf makinaları kapalıyken yedik :p

hasan sorunun cevabını yazmış abi :mrgreen: devamı VAT69 da :p

önemli değil kardeşim canın sağolsun:wiinkk: büte hazırlanmaya başla şimdiden :p

abi sen gelmeyince çekmeyelim dedik :p

oralarda kebabi yoktu napalım :cherry:

hoşbulduk yeşim abla sağolasın :)estağfirulah önemli değil ne demek artık burdayım nasıl olsa :) inş. kötü bi durum yoktur?

kedi+ciğer+mundar üçlemesi olmasın yoksa :p pastaları fotoğraf makinaları kapalıyken yedik :p

hasan sorunun cevabını yazmış abi :mrgreen: devamı VAT69 da :p

nerde len burası giriş serbestmi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar